Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Red Sox" sagādā "Royals" septīto zaudējumu pēc kārtas

"Red Sox" sagādā "Royals" septīto zaudējumu pēc kārtas
Kriss Seils
Foto: USA Today/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Bostonas "Red Sox" aizvadītajā naktī tika pie savas ceturtās uzvaras pēc kārtas, ar 10:5 pārspējot Kanzassitijas "Royals", kuriem tā bija septītā neveiksme pēc kārtas.

Kamēr viņu tiešie konkurenti par pirmo vietu Amerikas līgas Austrumu divīzijā, Ņujorkas "Yankees", ir mazliet "iebuksējuši", Bostonas komanda turpina krāt uzvaras un, jāsaka, dara to lieliskā stilā. Šoreiz ar 10:5 tika pārspēta Kanzassitijas "Royals" komanda.

Jāsāk ar to, ka bostoniešu metējs Kriss Seils aizvadīja sešus ļoti spēcīgus iningus, kuru laikā, lai arī pieļāva piecus atsitienus un zaudēja vienu punktu, veica arī 12 straikautus. Ar to bija pietiekoši, lai "Red Sox" neuztrauktos par aizsardzību, bet pašam Seilam šī bija devītā uzvara sezonā un 100. panākums MLB karjeras laikā.

Tiesa, bez jaudīga uzbrukuma arī neiztika un to sāka vēl viens "simtnieks", Mūkijs Betss, kurš jau pirmajā iningā, raidot bumbiņu tribīnēs, guva savu 100. "Home run" karjerā, kā arī uzsāka Bostonas komandas bēgšanu. Beigu beigās, otrā ininga vidū rezultāts uz tablo vēstīja 8:0 par labu "Red Sox". Savu roku, ar kārtējo "Home run" sitienu, kas viņam ir 27. (līgas labākais rezultāts), pielika arī Džeidī Martinezs.

Te gan jāatzīst, ka daļa vainas "Royals" komandas zaudējumā jāuzņemas Džeisonam Hamelam, kurš arī bija vienības sākumsastāva metējs un pēc diviem ārkārtīgi neveiksmīgiem iningiem arī tika nomainīts.

Mača turpinājumā Kanzassitijas komanda jau rādīja konkurētspējīgāku beisbolu, Maiks Mustakass izsita divus punktus, taču ar to bija par maz, lai nopietni apdraudētu bostoniešu pozīcijas.

Tikmēr Bostonas komandas sīvāko sāncenšu, Ņujorkas "Yankees", nometnē gan pamata optimismam nav, jo Sonijs Grejs, vienības sākumsastāva metējs, atkal aizvadīja ļoti vāju spēli, divu pimro iningu laikā zaudēja piecus punktus, kas bija galvenais iemesls kāpēc ņujorkieši bija spiesti atzīt Toronto "Blue Jays" pārākumu ar 2:6.

Nu "Yankees" Amerikas līgas Austrumu divīzijas ieskaitē no pirmās vietas atpaliek par divu panākumu tiesu.

MLB regulārā sezona, 06.07.

ViesiMājniekiRezultāts
RedsCubs3:2
RangersTigers1:3
MarlinsNationals2:3
PhilliesPirates17:5
YankeesBlue Jays2:6
AthleticsIndians4:10
RaysMets1:5
BravesBrewers4:5
OriolesTwins2:6
White SoxAstros4:11
Red SoxRoyals10:5
PadresDiamondbacks1:3
DodgersAngels2:3
RockiesMariners7:1
CardinalsGiants2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/


, 2018-07-07 11:29, pirms 6 gadiem
Вы бросите курить навечно за одну ночь, если воспользуетесь этим советским методом https://elbo.in/vdoh Не прикладывая никаких волевых усилий я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а курил 16 лет!
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.