Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" izcīna 25. uzvaru sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" izcīna 25. uzvaru sezonā
Foto: USA Today/Scannpix

Bostonas "Red Sox" vakardien kļuva par pirmo Augstāko beisbola līgu (MLB) komandu, kurai 2018. gada sezonā izdevās tikt pie 25 panākumiem. Bostonieši ar 6:1 pārspēja Teksasas "Rangers".

Bostonas "Red Sox" komanda 2018. gada MLB sezonu ir sākusi diezgan apņēmīgi un jau labu laiku ir labākā komanda kā Amerikas līgā, tā arī visā MLB. Arī pie 20. uzvaras viņi tika visātrāk par visiem, tāpat kā, vakardien, pie 25. panākuma.

Šajā spēlē, jāatzīst, lieliski nospēlēja metējs Kriss Seils, kurš septiņu iningu laikā no turpmākās spēles 12 reizes izslēdza atsitējus. Kopumā gan viņš pieļāva četrus atsitienus, viens no kuriem bija "Home run", taču Bostonas komandas uzbrukums bija izdarījis pietiekoši, lai Seils par to neuztrauktos. Līdz septītajam iningam "Red Sox" bija guvuši sešus punktus, trīs no kuriem Sendija Leona kontā, un noveda maču līdz laimīgām beigām.

Līdz ar šo uzvaru Bostonas komanda noslēdza sēriju pret Teksasas "Rangers", uzvarot tajā ar 3:1. Nākošie pretinieki gan viņiem būs gan nopietnāki, gan gaidītāki, jo "Red Sox" viesosies Ņujorkā, kur tiksies ar saviem principiālajiem pretiniekiem, "Yankees".

Paši ņujorkieši arī pirms sērijas ar Bostonu tika pie panākuma, ar 7:4 pārspējot Klīvlendas "Indians". Tiesa, šī spēle bija diezgan dramatiska, jo pirmajos septiņos iningos neviena no komandām nespēja gūt punktus, bet astotajā spēles cēlienā "Indians" izcēlās ar četru punktu guvumu. "Yankees" gan nepadevās un atbildēja vēl labāk, līdz spēles beigām gūstot septiņus punktus un svinot uzvaru.

Interesanti, ka Amerikas līgas Austrumu divīzijā abas vienības atrodas pirmajā vietā un tās šķir vienas uzvaras tiesa.

Visbeidzot, der atzīmēt Nacionālās līgas vienu no principiālākajiem dueļiem, Sentluisas "Cardinals" pret Čikāgas "Cubs". Pateicoties Dastina Faulera veiksmīgajam sitienam mača 14. iningā "Cardinals" izcīnīja šajā sērijā trešo uzvaru, atstājot čikāgiešus "sausā". Jāpiebilst, ka pēc tam kā Sentluisas komanda pati piedzīvoja trīs zaudējumus pret Pitsburgas "Pirates", vienība ir izcīnījusi piecus panākumus pēc kārtas, turklāt, visi pieci ir izcīnīti pret Čikāgas komandām.

MLB regulārā sezona, 06.05.

ViesiMājniekiRezultāts
IndiansYankees4:7
RockiesMets3:2
Blue JaysRays2:1
GiantsBraves4:3
PhilliesNationals4:5
PiratesBrewers9:0
TwinsWhite Sox5:3
TigersRoyals2:4
Red SoxRangers6:1
DodgersPadres0:3
OriolesAthletics1:2
MarlinsReds8:5
AstrosDiamondbacks1:3
AngelsMariners8:2
CubsCardinals3:4

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/