Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Cardinals" tiek pie seškārtējā "All-Star" maču dalībnieka Goldšmita

"Cardinals" tiek pie seškārtējā "All-Star" maču dalībnieka Goldšmita
Pols Goldšmits
Foto: AFP/Scanpix

Vakardien Augstāko beisbola līgu (MLB) komandas Arizonas "Diamondbacks" un Sentluisas "Cardinals" ir veikuši maiņas darījumu, kurā uz Misūri štata vienību dodas Pols Goldšmits.

Arizonas "Diamaondbacks" pēdējo divu dienu laikā ir zaudējuši divus savus līderus. Ja Patrika Korbina aiziešana no "D-backs" bija tikai un vienīgi paša metēja iniciatīva, izmantojot neierobežotā brīvā aģenta tiesības, tad zvaigžņotais atsitējs Pols Goldšmits komandu pameta maiņas rezultātā.

Sentluisas "Cardinals" uz Arizonu aizsūtīja Metēju Lūku Vīveru, ķērāju Kārsonu Kelliju un iekšējā laukuma spēlētāju Endiju Jangu, pretī saņemot seškārtējo MLB Zvaigžņu spēles dalībnieku Polu Goldšmitu.

2018. gada sezonā Goldšmits spēja izsist 83 punktus un 35 dubultsitienus, gūt 33 "Home run", kā arī saņēma 90 brīvgājienus. Turklāt, viņa atsišanas procents bija 29%.

Jāpiebilst, ka 2019. gada sezona Polam Goldšmitam būs pēdējā ar iepriekš noslēgto sešu gadu līgumu. Pirmās bāzes spēlētājs arī saņems no Arizonas komandas viena miljona kompensāciju par to, ka ir aizmainīts. Nākamajā ziemā Goldšmits var kļūt par neierobežoto brīvo aģentu.

Par to, ka šāda tipa spēlētājs, kurš varētu pastiprināt uzbrukumu, spēlējot atsitēju saraksta vidū, Sentluisas "Cardinals" komandai ir nepieciešams, tika runāts visu iepriekšējo sezonu, jo Nacionālās līgas Centrālajā divīzijā vienībai ir jāsacenšas ar spēcīgajām Čikāgas "Cubs" un Milvokī "Brewers" komandām.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports


Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.