Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" ar 10:0 sagrauj "Giants"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" ar 10:0 sagrauj "Giants"
Foto: USA Today/Scanpix

Augstākajās beisbola līgās (MLB) pie graujošas uzvaras tika Nacionālās līgas Centrālās divīzijas līdervienība Sentluisas "Cardinals", kuri ar 10:0 pārspēja Sanfrancisko "Giants".

Sentluisas "Cardinals" turpina savu ceļu pretim izslēgšanas mačiem, jo Nacionālās līgas līdervienība spēj noturēt savu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem, kas tagad ir jau 2.5 mači. Pēdējais no panākumiem tika izcīnīts pret Sanfrancisko "Giants", sagraujot ASV rietumkrasta pilsētas komandu ar 10:0.

Pati spēle jau no pirmajiem iningiem īsti nebija veiksmīga "Giants", jo viss sākās ar Pola Goldšmita pirmajā iningā izsisto punktu pēc samērā viegla un tuva sitiena, bet turpinājās jau trešajā iningā, kurā "Giants" zaudēja piecus punktus un faktiski – jebkādas cerības uz atspēlēšanos.

Pols Dejongs, Randžels Ravelo un metējs Dakota Hadsons katrs izsita pa diviem punktiem, dalot rezultatīvākā mača spēlētāja godu. Tas pats Hadsons arī no metēja kalniņa aizvadīja sešus iningus, pieļāva vienu atsitienu un divus brīvgājienus, noformējot arī divus straikautus.

Līdz ar šo panākumu Sentluisas "Cardinals" ir tikuši jau pie 15 panākuma pēdējās 19 spēlēs un šīsdienas uzvara viņiem bija jau 79. šajā sezonā. Tuvākie sekotāji Čikāgas "Cubs" atpaliek par 2.5 uzvaru tiesu. Aizvadītajā naktī viņi ar 10:5 pārspēja Milvokī "Brewers".

Par "dienas momentu" kļuva Maiami "Marlins" un Pitsburgas "Pirates" spēle, kur pretējās komandās spēlēja brāļi Moreni. Kolins Morens līgā spēlēja jau kādu laiku, bet Braienam šodien bija debija lielajā līgā, 10 gadus pēc tam kā viņš tika draftēts. Jāsaka, ka debijas reize arī bija īpaša, jo Braiens pret savu brāli guva straikautu, t.i., uzvarēja savstarpējā duelī un tādējādi kļuva par pirmo brāļu duetu, kurā viens pārspēj otru jau debijas mačā. Spēlē ar 10:7 uzvarēja Maiami komanda.

MLB regulārā sezona, 05.09.

ViesiMājniekiRezultāts
GiantsCardinals0:10
PhilliesReds3:4
White SoxIndians7:1
TigersRoyals6:4
AngelsAthletics6:10
MarlinsPirates10:7
RangersOrioles3:1
CubsBrewers10:5
TwinsRed Sox2:1
Blue JaysRays4:6
NationalsBraves2:4
MarinersAstros9:11

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/