Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" četru maču sērijā aizslauka "Yankees"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" četru maču sērijā aizslauka "Yankees"
Foto: USA Today/Scanpix

Savu ceturto uzvaru Augstāko beisbola līgas (MLB) čempionātā pēc kārtas aizvadītajā naktī izcīnīja Bostonas "Red Sox", sausā uzvarot sērijā pret principiālajiem pretiniekiem Ņujorkas "Yankees".

Šī brīža MLB spēcīgākā komanda Bostonas "Red Sox" aizvadītās nedēļas otrajā pusē ir izdarījusi visu, lai nostiprinātos šajā pozīcijā vēl pamatīgāk, proti, četru maču sērijā neatstāja nekādas cerības saviem tuvākajiem sekotājiem, Amerikas līgas Austrumu divīzijā, pieveicot tos ar 4-0.

Pēdējais no panākumiem gan tika izcīnīts papildlaikā, kad Endrjū Benintendi desmitā ininga otrajā pusē ar veiksmīgu sitienu ļāva Tonijam Rendam sasniegt mājas bāzi un izraut uzvaru ar 5:4.

Te gan ir jāpiebilst, ka, lai tiktu līdz šim pagarinājumam, bostoniešiem nācās pamatīgi pastrādāt pēdējā pamatlaika iningā, ko viņi bija sākuši ar trīs punktu deficītu (1:4). Taču vispirms Džeidī Martinezs, kurš šobrīd ir rezultatīvākais spēlētājs visā MLB (gūti 93 RBI), atspēlēja divus punktus, bet tad ņujorkieši paši kļūdījās aizsardzībā un rezultāts kļuva neizšķirts.

Jāpiebilst gan, ka šī nav pēdējā tikšanās reize abām komandām, jo šīssezonas sērijā vēl ir divas triju maču sērijas, kurās komandas spēlēs gan mājās gan izbraukumā. Šobrīd rezultāts sērijā ir 8-5 par labu Bostonas "Red Sox".

Tāpat var izcelt Losandželosas "Dodgers" un Hjūstonas "Astros" maču, kurā MLB vicelīderi piekāpās losandželosiešiem ar 2:3. Jāsaka, ka šajā spēlē ļoti labi nospēlēja divi "Dodgers" jaunpienācēji Braiens Dozjērs un Menijs Mačado. Pirmais no viņiem izsita divus punktus, bet otrais divus punktus guva, sasniedzot mājas bāzi.

Der izcelt arī Sentluisas "Cardinals" uzvaru pār Pitsburgas "Pirates" – 2:1. Šī bija svarīga uzvara "Cardinals" komandai, kura vēl nav zaudējusi cerības uz iekļūšanu izslēgšanas mačos, bet Mets Kārpenters guva savu 29. "Home run" sezonā, kas ir labākais rādītājs visā Nacionālajā līgā.

MLB regulārā sezona, 05.08.

ViesiMājniekiRezultāts
AngelsIndians3:4
BravesMets5:4
White SoxRays8:7
RedsNationals1:2
MarlinsPhillies3:5
CardinalsPirates2:1
RockiesBrewers5:4
RoyalsTwins5:6
PadresCubs10:6
OriolesRangers9:6
GiantsDiamondbacks3:2
TigersAthletics0:6
Blue JaysMarlins3:6
AstrosDodgers2:3
YankeesRed Sox4:5

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/