Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" izslēgšanas mačus sāk ar graujošu uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" izslēgšanas mačus sāk ar graujošu uzvaru
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" ar graujošu uzvaru ir sākuši šīs sezonas Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas mačus, ar 6:0 pārspējot Atlantas "Braves".

Losandželosas "Dodgers", pēc tam kā regulārās sezonas pārspēlēs tika galā ar Kolorado "Rockies", lieliski ir sākuši arī otro izslēgšanas maču kārtu, divīzju sēriju, neatstājot nekādas cerības Atlantas "Braves".

Losandželosas komandas treneri pirms mača veica interesantu gājienu, nomainot Kleitonu Keršovu, kas nomināli skaitās "Dodgers" labākais metējs, pret dienvidkorejieti Hjun-Džin Rū, kurš, jāsaka, nepievīla. Septiņu iningu laikā viņš pieļāva četrus atsitienus, taču guva arī astoņus straikautus, kas bija ļoti labs pamats "Dodgers" panākumam. Uz maiņu nākušie metēji atlikušajos divos iningos arī nekļūdījās.

Savukārt uzbrukumā spīdēja Makss Mansijs, kurš ar vienu "Home run" sitienu guva trīs punktus, bet Džoks Pedersens ne tikai pats raidīja bumbiņu ārpus laukuma, bet arī veica vienu skrējienu.

Jāsaka, ka Atlantas "Braves" vadošajam metējam Maikam Foltinevičam šī spēle bija pagalam neizdevusies, jo divu iningu laikā viņš pieļāva četrus atsitienus un zaudēja trīs punktus.

Otrajā šīs nakts spēlē tikās Mivokī "Brewers" un Kolorado "Rockies" un šī spēle gan bija daudz spraigāka, kā arī uzvarētājā noteikšanai bija nepieciešams papildlaiks.

Spēles trešajā iningā Kristians Jeličs raidīja bumbiņu tribīnēs, gūstot divus punktus un Milvokī komanda šo pārsvaru spēja saglabāt līdz pat pēdējam mača iningam, kurā "Rockies" gan paveica mazu brīnumu, Džastins Blekmons un Nolans Arenado spēja izlīdzināt rezultātu, kas spēli lika pagarināt vēl par vismaz vienu iningu.

"Brewers" gan nedomāja šo maču pagarināt pārāk ilgi, jo pēc Maika Mustakasa atsitiena mājas bāzi sasniedza Jeličs un ar to bija gana, lai svinētu savu pirmo uzvaru.

MLB izslēgšanas mači, Divīziju kārta

Komandas1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.
Rockies2
Brewers3
Dodgers6
Braves0
Indians
Astros
Red Sox
Yankees

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/