Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Cardinals" notur pārsvaru, "Dodgers" grauj

Juris Miņins
Juris Miņins

"Cardinals" notur pārsvaru, "Dodgers" grauj
Foto: USA Today/Scanpix

Šodien ar divām spēlēm sākās 2019. gada Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas maču otrā kārta, kurā pie pirmajām uzvarām tika kā Sentluisas "Cardinals", tā arī Losandželosas "Dodgers".

Pēc tam kā noskaidrojās divas komandas, kas "Wild card" izslēgšanas mačā ieguva tiesības piedalīties "īstajā" playoff turnīrā, šodien tika aizvadītas Divīziju kārtas pirmās spēles, jeb Nacionālās un Amerikas līgu pusfinālu sērijas.

Šodien cīņā devās Nacionālās līgas komandas, Sentluisas "Cardinals" tikās ar Atlantas "Braves", bet Losandželosas "Dodgers", kas bija regulārās sezonas vadošā Nacionālās līgas vienība, un Vašingtonas "Nationals", kas uzvarēja pirmajā izslēgšanas maču cīņā, pārspējot Milvokī "Brewers" (4:3).

Uzreiz jāsaka, ka ASV galvaspilsētas komandai šī spēle nebija veiksmīga, jo Vils Bērlijs, "Dodgers" metējs, sešu iningu laikā pieļāva tikai vienu atsitienu un tas bija labs pamats Losandželosas komandas uzvarai ar 6:0.

Jāsaka, ka losandželosieši vadībā izvirzījās jau pirmajā iningā un turpināja palielināt savu pārsvaru visa mača garumā, jo pēdējos punktus, pēc Džoka Pedersena "Home run", viņi guva astotajā iningā. Savukārt par spēles rezultatīvāko beisbolistu kļuva Makss Mansijs, kura kontā trīs izsisti punkti.

Savukārt Atlantas "Braves" ar sešiem gūtajiem punktiem bija par maz, lai pārspētu Sentluisas "Cardinals", kuri astoto iningu sāka esot zaudētājos ar 1:3, taču Pols Goldšmits ar "Home run" sitienu uzsāka atspēlēšanos, kas noslēdzās vien devītajā iningā un pie rezultāta 7:3. Atlantieši gan vēl trīs punktus spēja atgūt, pateicoties Rolandam Akunam un Fredijam Frīmenam, kuri raidīja bumbiņu ārpus laukuma, taču "Cardinals" noturēja panākumu.

Rītdien Nacionālās līgas komandas aizvadīs otrās sērijas spēles, bet Amerikas līgas pusfinālos, kuros Ņujorkas "Yankees" tiksies ar Minesotas "Twins", bet Hjūstonas "Astros" ar Tampabejas "Rays", tiks aizvadītas sēriju pirmās cīņas.

2019. gada MLB izslēgšanas spēles

Komandas1234567
Braves6
Cardinals7
Komandas1234567
Dodgers6
Nationals0

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/