Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Bamgārnera "Home run" neglābj "Giants" no zaudējuma

Juris Miņins
Juris Miņins

Bamgārnera "Home run" neglābj "Giants" no zaudējuma
Foto: AFP/Scanpix

Vakardienas Augstāko beisbola līgu (MLB) čempionātā Medisons Bamgārners, kā ierasts, pārsteidza Sanfrancisko "Giants" atbalstītājus, šoreiz gan raidot bumbiņu ārpus laukuma, taču tas viņa komandu neglāba no zaudējuma pret Sentluisas "Cardinals" – 3:7.

Medisons Bamgārners šonakt jau trešo reizi šajā sezonā raidīja bumbiņu tribīnēs, tādējādi vēl treknākiem burtiem ierakstot savu vārdu "Giants" vēsturē kā metējs, kurš ir izdarījis visvairāk "Home run" sitienus, taču savus tiešos pienākumus uz metēju kalniņa viņam gan tik labi vis neveicās izpildīt.

Sešos iningos tika pieļauti trīs "Home run" un zaudēti pieci punkti, kas, kā izrādījās vēlāk, arī bija pietiekoši, lai "Giants" vairs nevarētu cīnīties par panākumu.

Savukārt Sentluisas komandas sastāvā ļoti labu spēli aizvadīja 24 gadus vecais Lūks Vīvers, kurš laukumā pavadīja septiņus iningus, zaudēja tikai divus punktus, kā arī izccēlās ar deviņiem straikautiem, no kuriem pēdējie trīs bija veikti viņa pēdējā izgājienā uz laukuma.

Tikmēr uzbrukumā spīdēja Hosē Martinezs, kurš trīs dažādās epizodēs guva trīs punktus. Tāpat vairāku punktu spēle padevās Harisonam Bederam.

No zaudētāju rindām gan ir jāuzteic vēl viens spēlētājs – ārējās līnijas aizsargs Gorkijs Hernandezs, kurš lieliski spēlēja aizsardzībā, nosedzot lielu laukuma daļu, kā arī vairākas reizes glāba savu komandu no šķietami drošiem punktu zaudējumiem.

No citām spēlēm jāatzīmē ieilgusī Losandželosas "Dodgers" zaudējumu sērija, jo MLB vadošā komanda ar 4:6 piekāpās Sandjego "Padres". Tas bija komandas trešais zaudējums pēc kārtas un astotais – pēdējās deviņās spēlēs.

MLB, 03.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsGiants7:3
IndiansTigers11:1
PhilliesMarlins3:1
Blue JaysOrioles4:5
RedsPirates1:3
RaysWhite Sox2:6
NationalsBrewers2:7
RoyalsTwins5:4
MetsAstros6:8]
BravesCubs5:1
AngelsRangers6:7
DiamondbacksRockies5:1
AthleticsMariners2:10
DodgersPadres4:6
Red SoxYankees2:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/