Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB zvaigzne Trauts šaubās par dalību 2020. gada sezonā

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB zvaigzne Trauts šaubās par dalību 2020. gada sezonā
Maiks Trauts
Foto: GETTY IMAGES/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) kluba Losandželosas "Angels" zvaigzne un trīs reizes par Amerikas līgas līgas vērtīgāko spēlētāju atzītais Maiks Trauts pašlaik nav pārliecināts par to vai piedalīsies 2020. gada sezonā.

Losandželosas "Angels" pārstāvis Maiks Trauts, kuru pilnīgi droši var saukt par vienu no lielākajām MLB zvaigznēm, jau iepriekš diezgan piesardzīgi izteicās par to, vai viņš spēlēs 2020. gada sezonā un pašlaik, kad jau ir skaidri zināmi gan sezonas sākuma, gan norises termiņi, viņš nav pieņēmis gala lēmumu. "Man pašlaik ir daudz domu. Vispirms jau es domāju par ģimeni, sievu un gaidāmo bērnu. Es nevēlos saslimt, nevēlos atnest šo vīrusu uz mājām," tiek citēts Trauts.

Tāpat ārējās līnijas spēlētājs uzsver gan kolektīvo, gan katra spēlētāja atbildību visu drošības noteikumu ievērošanā, jo tikai tādā gadījumā sezona varot notikt droši.

Atgādināsim, ka pašlaik jau vairāki spēlētāji ir atteikušies no dalības 2020. gada sezonā, viņu vidū arī čempions Raiens Zimermans un divkārtējais "All-Star" mača dalībnieks Aiens Desmonds.

Savukārt Maiks Trauts "All-Star" mačos ir piedalījies katrā no astoņām līgā pavadītajām sezonām, tāpat viņa kontā ir trīs uzvaras balsojumā par Amerikas līgas vērtīgākā spēlētāja titulu, bet vēl četras reizes šajā balsojumā viņš palika otrajā vietā. 2012. gadā viņš vienbalsīgi tika atzīts par Amerikas līgas labāko debitantu, kā arī ieguvis vēl daudzas citas prestižas balvas.

Interesanti, ka Maikls Trauts un Losandželosas "Angels" komanda 2019. gadā noslēdza 426.5 miljonus ASV dolāru lielu līgumu, kas ir visu laiku lielākais līgums sportā. Bet viņa vidējā alga, kas ir nedaudz virs 35 miljoniem sezonā, 2020. gadā, ja vien sezona tiktu aizvadīta pilnā apmērā, būtu otrā lielākā MLB.

2020. gada sezonu ir plānots sākt 23. jūlijā, bet noslēgt 28. oktobrī, aizvadot 60 maču regulāro sezonu, kā arī paplašinātu izslēgšanas maču turnīru. Šodien, 3. jūlijā, komandas jau sāk savus pirmssezonas treniņus, spēlētājiem ierodoties treniņu bāzēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/