Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Kraufords gūst vēsturisku "Grand slam", "Giants" grauj "Pirates"

Juris Miņins
Juris Miņins

Kraufords gūst vēsturisku "Grand slam", "Giants" grauj "Pirates"
Brendons Kraufords
Foto: AFP/Scanpix

Brendos Kraufords ar vienu sitienu guva četrus punktus un, kā izrādījās vēlāk, ar to bija gana, lai viņa pārstāvētā Sanfrancisko "Giants" izbraukumā, pārpildītā "PNC Park" stadionā Augstāko beisbola līgu (MLB) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā pieveiktu Pitsburgas "Pirates" – 8:0.

Brendons Kraufords guva "Grand slam" "Home run" sitienu mača ceturtajā iningā, kļūstot par pirmo šortstopu visā MLB vēsturē, kurš ir ar vienu sitienu guvis četrus punktus izslēgšanas spēlēs. Ar to, kā izrādījās vēlāk, arī bija gana, lai Sanfrancisko komanda svinētu savu uzvaru Nacionālās līgas "Wild card" spēlē. Tāpat šis bija pirmais "Grand slam" sitiens izslēgšanas spēlēs, kas ir veikts Pitsburgā.
Trīs gūti punkti Braiena Belta kontā, bet punktu rezultatīvajiem uzbrukumiem pielika Basters Pouzijs, kurš ļāva mājas bāzi sasniegt Gregoram Blanko.

Bez Krauforda par spēles varoni viennozīmīgi ir jāsauc "Giants" metējs Medisons Bumgārners, kurš uz metēju kalniņa aizvadīja visu spēli, pieļāva tikai četrus sitienus, bet desmit reizes aizsūtīja sitējus atpakaļ uz komandas soliņu bez sitieniem.

Edisons Volkezs, Pitsburgas "Pirates" metējs, gan nevarēja palielīties ar lielisku sniegumu, jo viņš tika nomainīts sestā ininga sākumā, kad bija zaudējis jau piecus punktus. Pēc viņa "Pirates" labā meta pieci pičeri, taču neviens no viņiem nespēlēja vairāk kā vienu iningu un, protams, arī vairs nespēja neko glābt.

Pitsburgas komandas līderis Endrjū Makačens trīs reizes devās izpildīt atsitienus, taču visas trīs reizes viņam nācās atgriezties atpakaļ tukšā. Komandas vadošais spēlētājs pēc atsisto metienu procenta, Džošs Harisons šajā spēlē arī bija labākais "Pirates" atsitējs, jo tika galā ar diviem metieniem no četriem. Pa vienam atsitienam Rasela Martina un Sterlinga Martē kontā.

Pēc šīs uzvaras ir noskaidrojušies visi MLB izslēgšanas spēļu otrās kārtas, jeb Divīzijas sēriju, dalībnieki. Amerikas līgā, kā jau ziņojām vakardien, par tiesībām spēlēt līgas finālā cīnīsies Losandželosas "Angels" un Kanzassitijas "Royals", kā arī Detroitas "Tigers" un Baltimoras "Orioles". Nacionālajā līgā šīs dienas uzvarētāji mērosies spēkiem ar Vašingtonas "Nationals", bet otrajā pārī cīņa notiks starp Losandželosas "Dodgers" un Sentluisas "Cardinals".

Izslēgšanas spēļu otrā kārta sāksies jau šodien, kad savā starpā tiksies Amerikas līgas komandas, bet dienu vēlāk tām pievienosies arī Nacionālās līgas abi pāri. Šajā spēļu kārtā uzvarētājs tiek noteikts piecu spēļu formātā, t.i., līdz vienas vienības trim uzvarām.

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

  +1 [+] [-]

, 2014-10-02 10:18, pirms 10 gadiem
Par to, ka Giants uzvarēs, nebija īpašu šaubu, bet tas, ka Pirates savās mājās palika sausā, tas gan ir pārsteigums.

Tagad jāskatās ALDS, kur, kā man liekas, Detroita un Kanzassitija paņems. NLDS gan viss ir daudz sarežgītāk, jo visas komandas ir ļoti ok. Es gan atkal izvēlētos wild card uzvarētāju Giants, bet otrā pārī, gan jau, Dodgers paņems, jo viņi ir pārāk labi, lai gan Sentluisa izslēgšanas spēlēs ir ĻOTI laba, jo 15 sezonās 10 reizes tikusi play-off un astoņās reizēs tikusi vismaz līdz Nacionālās līgas finālam.

     [+] [-]

, 2014-10-03 19:51, pirms 10 gadiem
Žēl, la pirāti zaudēja - vienā spēlē var notikt viss kas, tā, ka nebija 100% ka SF jāuzvar...