Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Reds" atstāj "Cardinals" bez punktiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Reds" atstāj "Cardinals" bez punktiem
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vakardienas mačos Sinsianti "Reds" ar 4:0 pārspēja Sentluisas "Cardinals", sagādājot vienai no pēdējā mēneša labākajām komandām reto zaudējumu.

Sentluisas "Cardinals" sezonu bija iesākuši visnotaļ viduvēji, taču pēc galvenā trenera nomaiņas komandas sniegums ir izmainījies un augustu Sentluisas komanda noslēdza ar labāko bilanci. Tiesa, pirmajā septembra spēlē viņiem nācās piedzīvot smagākus brīžus.

Luiss Kastiljo, Sinsinati "Reds" vienības metējs, aizvadīja 6.2 iningus, kuru laikā pieļāva tikai divus "Cardinals" komandas atsitienus, taču 11 reizes aizsūtīja savus oponentus uz rezervistu soliņu, kas bija pietiekošs pamats tam, lai "Reds", kas ir viena no vājākajām līgas komandām, tomēr, spētu izcīnīt uzvaru ar 4:0.

Jāpiebilst, ka šādu mača iznākumu var saistīt ar vājo sākumsastāva metēja Daniela Poncendelona izgājienu, jo "Cardinals" pičeris tika nomainīts pēc 3.1 ininga, kad bija jau pieļāvis piecus atsitienus, vienu brīvgājienu un zaudējis trīs punktus.

Par mača rezultatīvāko spēlētāju, ar diviem izsistiem punktiem kļuva Eugenio Svarezs.

Pievēršoties citiem mačiem, panākumus izcīnīja visas pašlaik turnīra tabulas galvgalī esošās komandas. Ņujorkas "Yankees" ar 2:1 tika galā ar Detroitas "Tigers", Čikāgas "Cubs" neatstāja cerības Filadelfijas "Phillies" (7:1), gluži tāpat Bostonas "Red Sox" tika galā ar Čikāgas otru komandu, "White Sox" (6:1), bet Hjūstonas "Astros" savās mājās ar 7:3 tika galā ar Losandželosas "Angels".

MLB regulārā sezona, 01.09.

ViesiMājniekiRezultāts
TigersYankees1:2
MetsGiants2:1
BrewersNationals4:5
VubsPhillies7:1
Red SoxWhite Sox6:1
RaysIndians5:3
PiratesBraves 3:6
AngelsAstros3:7
Blue JaysMarlins3:6
OriolesRoyals4:5
RedsCardinals4:0
TwinsRangers4:7
RockiesPadres4:2
MarinersAthletics8:7
DiamondbacksDodgers2:3

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/