Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Hamels Čikāgā debitē ar uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Hamels Čikāgā debitē ar uzvaru
Kols Hamels
Foto: USA Today/Scanpix

Savu pirmo maču Čikāgas "Cubs" sastāvā aizvadīja Kols Hamels, kurš nesen tika iemainīts no Teksasas "Rangers". Aizvadot piecus iningus un saņemot labu atblastu no uzbrucējiem, metējs tika pie uzvaras pār Pitsburgas "Pirates".

Kols Hamels pirms desmit gadiem bija viens no labākajiem MLB metējiem, kurš tolaik pārstāvēja vienu no labākajām MB komandām, Filadelfijas "Phillies", kuras sastāvā arī kļuva par Pasaules sērijas čempionu un finālsērijas MVP. Tiesa, pēdējos gados, ko metējs pavadīja Teksasas "Rangers" rindās, viņš vairs nebija tik dominējošs un arī komanda necīnījās par visaugstākajām vietām, tāpēc pagājušajā mēnesī Hamelu aizmainīja uz Čikāgas "Cubs".

Jāsaka, ka pirmajā spēlē, lai arī iztika bez "uguņošanas", bet Hamels parādīja, ka vēl aizvien var spēlēt augstā līmenī, turklāt, ja vēl viņam tik ļoti palīdz uzbrucēji.

Metējs laukumā pavadīja piecus iningus, kuru laikā guva deviņus straikautus, pieļaujot vien trīs atsitienus un divus brīvgājienus. Tiesa, 34 gadus vecajam veterānam daudz palīdzēja uzbrukums, kurš jau pirmajā iningā panāca 4:0 "Cubs" labā.

Beigu beigās Nacionālās līgas Centrālās divīzijas līderi Čikāgas "Cubs" pārspēja šīs pašas divīzijas trešajā vietā esošo Pitsburgas "Pirates" ar 9:2. Par spēles rezultatīvāko uzbrucēju kļuva čikāgietis Vilsons Kontrerass, kurš izsita trīs punktus.

No citiem mačiem jāatzīmē Klīvlendas "Indians" uzvara pār Minesotas "Twins", kurā klīvlendiešu metējs Karloss Korasko 7.1 ininga laikā no spēles izslēdza 10 pretiniekus, kas bija labs pamats panākumam ar 2:0.

MLB regulārā sezona, 01.08.

ViesiMājniekiRezultāts
MetsNationals3:5
OriolesYankees7:5
RedsTigers4:7
IndiansTwins2:0
Blue JaysAthletics3:8
AstrosMariners8:3
CubsPirates9:2
AngelsRays2:7
RoyalsWhite Sox10:5
RockiesCardinals3:6
BrewersDodgers4:6
MarlinsBravesPārc.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/