Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Verlandera lieliskā spēle neglābj "Astros" no zaudējuma

Juris Miņins
Juris Miņins

Verlandera lieliskā spēle neglābj "Astros" no zaudējuma
Džastins Verlanders
Foto: AFP/Scanpix

Džastins Verlanders aizvadīja kārtējo lielisko Augstāko beisbola līgu (MLB) spēli, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Hjūstonas "Astros" no zaudējuma, devītajā iningā piekāpjoties Ņujorkas "Yankees" ar 0:4.

Vakardienas spēlē Džastins Verlanders astoņu iningu garumā darīja visu, lai viņa pārstāvētā Hjūstonas "Astros" vienība varētu izcīnīt kārtējo uzvaru, šajā laikā pieļaujot vien trīs atsitienus, taču tiekot pie 14 straikautiem un nezaudēja nevienu punktu, kas, protams, bija labs pieteikums uz panākumu, taču beigu bigās Teksasas komanda zaudēja.

Spēles devītajā iningā, kad uz metēju kalniņa atradās Kens Džils, Garijs Sančezs vispirms raidīja bumbiņu tribīnēs, tādējādi gūstot trīs punktus, bet vēlāk, pēc jau Vila Harisa, kurš nomainīja Džilu, kļūdas metienā, punktu guva arī Ārons Hikss.

Jāpiebilst, ka pašlaik Verlanders ir otrais produktīvākais MLB metējs straikautu ziņā, jo šosezon viņš 62 reizes atsitējus ir aizsūtījis atpakaļ uz rezervistu soliņu. Pirmo vietu ieņem Vašingtonas "Nationals" metējs Makss Šerzers, kurš vakardien ar astoņiem straikautiem sekmēja savas komandas panākumu pret Pitsburgas "Pirates" ar 12:4.

Šajā pašā mačā Braiss Hārpers, atgriežoties komandas atsitēju saraksta pirmajā vietā, izcēlās ar trīs punktu "Home run" sitienu.

MLB regulārā sezona, 01.05.

ViesiMājniekiRezultāts
RangersIndians8:6
PiratesNationals4:12
RaysTigers1:2
BrewersReds7:6
BravesMets3:2
RoyalsRed Sox7:6
PhilliesMarlins1:2
RockiesCubs3:1
Blue JaysTwins7:4
YankeesAstros4:0
White SoxCardinals2:3
DodgersDiamondbacks3:4
OriolesAngels2:3
AthleticsMariners3:6
PadresGiants3:2

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/