Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Komisārs draud slēgt MLB sezonu

Komisārs draud slēgt MLB sezonu
MLB komisārs Robs Manfreds. Foto: AP/Scanpix

Augstākās beisbola līgas (MLB) komisārs Robs Manfreds piektdien draudējis slēgt sacensību sezonu, ja sportam nesāks veikties labāk cīņā ar "Covid-19" pandēmiju.

Nesen Maiami "Marlins" komandā tika konstatēta 21 pozitīva analīze, bet piektdien divi pozitīvi testi bija arī Sentluisas "Cardinals" spēlētājiem.

Manfreds drīkst slēgt sezonu un piektdien sarunā ar līgas spēlētāju asociācijas izpilddirektoru Toniju Klārku paudis, ka viņam var nākt to darīt. Tiek prognozēts, ka, ja pozitīvu analīžu skaits turpinās augt, tas varētu notikt jau pirmdien.

Pēdējās nedēļas laikā MLB veiktas 11 895 analīzes, no kurām pozitīvas bijušas 29 - 20 spēlētājiem un deviņiem apkalpojošā personāla cilvēkiem. MLB sezona šogad notiek saīsinātā formātā, ierasto 162 maču vietā plāno izspēlēt 60 spēles. Tā sākās vien jūlija otrajā pusē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...


, 2020-08-01 17:36, pirms 4 gadiem
kāpēc MLB nerīkoja "burbuli" vai tagad par to neplāno ?

jo tieši MLB ir lielākā pieredze - katru gadu pirmssezonā visi trenējās un uzspēlē kopā dienvidos 2 vietās ...

Juri ?
Šohei Ohtani. Foto: USA Today Sports/Scanpix
23

Japānas beisbolists Ohtani vienojas par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā

LETA--AP. Japānas beisbolists Šohei Ohtani ar ASV beisbola līgas (MLB) komandu Losandželosas "Dodgers" vienojušies par iespaidīgāko līgumu profesionālajā sportā - 700 miljoniem ASV dolāru uz turpmākajiem desmit gadiem.
Beibs Rūts. Foto: cbc.ca
11

7,2 miljoni – izsolē pārdota trešā visu laiku dārgākā sporta kartīte

Beibs Rūts ir viens no visu laiku izcilākajiem beisbolistiem. Kartīte no viņa debijas sezonas 1914. gadā nule izsolē pārdota par 7,2 miljoniem dolāru.
Foto: Cen.acs.org
2

Latvijas izlase Eiropas čempionātu beisbolā-5 sāk ar diviem zaudējumiem

LETA. Latvijas beisbola-5 izlase otrdien Druskininkos piedzīvoja zaudējumus Eiropas čempionāta pirmajās divās spēlēs.