Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB maiņu "dedlains" noslēdzas bez skaļiem darījumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB maiņu "dedlains" noslēdzas bez skaļiem darījumiem
Kriss Ārčers
Foto: USA Today/Scanpix

Nakts uz pirmo augustu, pēc Latvijas laika, bija laiks līdz kuram visām Augstāko beisbola līgu (MLB) komandām bija dota iespēja veikt maiņas bez spēlētāju ievietošanas atteikumu draftā, taču šogad iztika bez skaļiem darījumiem.

Pretēji citos gados piedzīvotajam, šoreiz MLB komandas visus lielākos darījumus bija veikušas pāris dienas pirms oficiālā dedlaina un tāpēc jūlija pēdējā datumā vairāk tika apspriestas dažādas baumas, piemēram, iespējamā Braisa Hārpera aizmainīšana no nepārliecinošu sniegumu demonstrējošās Vašingtonas "Nationals", nekā notika paši darījumi.

Tiesa, nebija arī tā, ka komandas sēdēja rokas klēpī salikušas un, piemēram, Pitsburgas "Pirates" no Tampabejas "Rays" ieguva sākumsastāva rotācijas metēju Krisu Ārčeru. Jāsaka, gan, ka Ārčera maiņa tika gaidīta jau pāris gadus, kad 2015. gada sezonā viņš sevi pieteica kā viens no elites metējiem. Tiesa, pats darījums notika vien vakar, kad 29 gadus veco beisbolistu, pretī saņemot trīs spēlētājus (Taileru Glesnovu, Ostinu Mīdovsu un vēl vienu, šobrīd nenosauktu) aizsūtīja uz Pitsburgu, kas šosezon cīnās par iekļūšanu izslēgšanas mačos.

Savukārt Baltimoras "Orioles", pēc tam kā uz "Dodgers" bija aizsūtījusi Meniju Mačado, turpināja iztirgot spēlētājus. Vakardien viņi atbrīvojās no Kevina Gausmana, nosūtot viņu uz Atlantu, un Džonatana Skūpa, kurš nu pārstāvēs Milvokī "Brewers", kā arī vēl virknes citu spēlētāju.

Sietlas "Mariners" tika pie ārējās līnijas aizsarga Kamerona Meibina, kuram šī būs jau septītā komanda pēdējo piecu sezonu laikā. Savukārt, pēc tam kā "Dodgers" tika pie Menija Mačado, viņi savu uzbrukumu papildināja ar vēl vienu "kanonieri", Braienu Dozjē, kurš pie viņiem pārnāca no Minesotas "Twins" komandas.

Tāpat jāizceļ Lensa Lina pārcelšanās no Minesotas uz Ņujorkas "Yankees". Metējs, kurš starpsezonā parakstīja vienas sezonas 12 miljonu līgumu laukumā gan nespēlēja pārāk spoži, taču Ņujorkas vienība cer, ka pie viņiem Lins spēs saņemties. Savukārt čempionvienība Hjūstonas "Astros" tika pie Roberto Osunas, kurš vēl nesen izcieta diskvalifikāciju par dopinga lietošanu.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-01 20:00, pirms 6 gadiem
pāris labi spēlētāji mainījuši adresi, jāapkopo kas lielākie ieguvēji.
Yankees īss bija tas laiks, kad orientējās uz jaunajiem - atnāca uzvaras un atpakaļ kāre pēc gataviem spēlētājiem, lai max ietu uz titulu.

ps - Miami te nav Dolphins

     [+] [-]

, 2018-08-01 20:28, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: pāris labi spēlētāji mainījuši adresi, jāapkopo kas lielākie ieguvēji.
Yankees īss bija tas laiks, kad orientējās uz jaunajiem - atnāca uzvaras un atpakaļ kāre pēc gataviem spēlētājiem, lai max ietu uz titulu.

ps - Miami te nav Dolphins
Sezona tuvojas arī Delfīnien, tāpēc, zin kā... Bet par labojumu, paldies.