Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

"Bauda sportot Mežaparkā" sezona oficiāli atklāta

Jānis Pārums

Ar trijiem treniņiem šajā nedēļā otrdien, trešdien un ceturtdien oficiāli tika atklāta projekta "Bauda sportot Mežaparkā" sezona. Pirmajā dienā uz sportošanu ieradās nūjošanas piekritēji, trešdien skrituļslidotāji, bet ceturtdien skrējēji. Katru dienu organizētie treniņi piesaistīja ap 50 interesentu.

Kā jau ziņots, sezonas sākums aizritēs "Mangaļu" minerālūdens zīmē. Jau nākamajā nedēļā visi tiks iepazīstināti ar jaunāko un garāko skriešanas trasi - "Mangaļu" distanci. Tās garums ir vairāk par 6 km. Bet krosa piekritējiem ir izveidots 3,5 km garš aplis Mežaparka takās un celiņos. Drīzumā tiks iezīmēta arī speciāla trase riteņbraucējiem.

Šīs aktivitātes turpina pagājušajā gadā iesāktās tradīcijas, kad tika realizēts projekts "Bauda Skriet Mežaparkā". Līdzīgi kā pagājušajā gadā arī šajā vasarā galvenais treniņu uzdevums būs aktīvās atpūtas veicināšana un sagatvošanās jau otrajam labdarības skrējienam "Nike Riga Run". Mājas lapā Nike Riga Run ­ Jaunumi jau tagad ir iespēja pieteikties šim skrējienam. Rīkotāji atgādina, ka visas dalības maksas automātiski tiek pārskaitītas fondam ziedot.lv programmai "Mazajām Sirsniņām".

Treniņi Mežaparkā notiek katru otrdienu, trešdienu, ceturtdienu un sestdienu.

Informāciju sagatavoja
Nike Riga Run