Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

Sportland Slēpošanas svētki noslēgušies, rezultāti - apkopoti

Kristaps Zālītis

12.februārī Mežaparkā, projekta „Bauda slēpot Mežaparkā” ietvaros organizētie Sportland Slēpošanas svētki veiksmīgi noslēgušies. Saulainajā ziemas dienā sacensībās piedalījās vairāk kā 100 sportisti, no kuriem 81 slēpotājs piedalījās tautas slēpojumā un 34 – slēpošanas sprintā.

Sacensības tika atklātas ar jautro bērnu slēpojumu, kura noslēgumā gan uzvarētāji, gan dalībnieki tika apbalvoti par drosmi un dalību Slēpošanas svētkos.

Gan tautas (10.5km), gan sprinta (1.1km) distancēs vīriešu konkurencē pirmo un otro vietu pārliecinoši izcīnīja Igaunijas izlases slēpotāji Timo Simonlatsers un Keins Einaste, kuri ar labiem rezultātiem regulāri startē Pasaules Kausa posmos un dalību ņēmuši arī Vankuveras Olimpiskajās spēlēs. Tautas slēpojumā trešais bija Jānis Paipals, savukārt sprintā - Juris Damškalns.

Sprinta distances sieviešu konkurencē uzvarētājas titulu ieguvu Laima Leitāne un uzreiz pēc viņas 2. un 3.vietu ieguva Dace Anča un Vita Duļbinska. Toties tautas klasē S35 grupā līderpozīcijas izcīnīja Dace Anča un Vita Duļbinska, uzvarētāju trijotni noslēdzot Andrai Priekulei. Sīkāks rezultātu apkopojums atrodams pievienotajos failos.
Sportland kopīgi ar Ziemas parku organizētajos slēpošanas svētkos nodrošināja arī izklaides programmu sacensību līdzjutējiem. Nescafe 3 in1 visu sacensību garumā cienāja ar siltu kafiju un aicināja izmēģināt spēkus aizraujošās stafetēs, savukārt „Lāsēns” bērnus iepriecināja ar piena dzērieniem.

Visu dienu varēja baudīt ziemas priekus slidotavā un kameru šļūkšanā. Sportisko garu visu sacensību laiku uzturēja sporta komentētājs Uģis Joksts

Vairāk informācijas: SPORTLAND

     [+] [-]

, 2011-02-14 09:36, pirms 13 gadiem
Svētki bija labi, bet Lauris L. no TV piedzērās...