Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

Ar kārtējo treniņu ceturtdien sākas "Bauda sportot Mežaparkā" Mangaļi mēnesis

Jānis Pārums

2010.gadā pirmo reizi tika realizēt projekts "Bauda sportot Mežaparkā". Šajā ceturtdienā, 12.maijā, turpinot iesākto tradīciju, ar kārtējo skriešanas treniņu uzsākas "Bauda sportot Mežaparkā" jaunā sezona, kuru ievadīs "Mangaļi sportošanas mēnesis".

Mangaļi mēneša laikā visiem treniņu dalībniekiem, kas reģistrēsies pie trenera un iegūs Nike skriešanas kluba kartiņas, būs iespēja krāt noskrietos kilometrus un pretendēt uz dažādām balvām. Bet Mangaļi mēneša pēdējā sestdienā Nike Riga Run treniņa laikā kopīgi noskriesim 10 km skrējienu ar laika kontroli, lai turpmāk vērotu savu progresu skriešanā.

17.maijā pēc treniņa tiks rīkota vēl viena foto un video sesija Mežaparka Lielajā estrādē, lai kopīgi pozētu nu jau sociālajos medijos par ikonisku pozu dēvētajā „Palīdzi skrienot” žestā – izstiepta roka ar izvērstu plaukstu.
Sekojiet mums Nike Riga Run Facebook un Twitter profilos, kā arī draugiem.lv, lai uzzinātu vairāk par šo pasākumu.

"Labdarības skrējienam pieteikušies jau vairāk kā 500 dalībnieki. Sekojot devīzei “Palīdzi skrienot”, ikviena dalības maksa Nike Riga Run 2011 tiek novirzīta Ziedot.lv projektam „Mazajām sirsniņām”. Jo vairāk cilvēku šovasar izlems skriet paši un tādejādi palīdzēs gan sev, gan bērniem, jo mēs būsim gandarītāki par iesākto tradīciju, ko plānojam arī turpmākos gadus,” vēl pieteikties pasākumam mudina Nike vadītājs Latvijā Vents Aperāns.

„Nike Riga Run 2011” dalībniekiem 28.augustā būs iespēja startēt 7 disciplīnās. 10km skrējienā, kas vienlaicīgi būs Latvijas čempionāts šosejas skrējienā, 10km skrituļslidošanā, 10km nūjošanā, 10km rollerslēpošanā, 4x2.5km stafetes skrējienā, Swedbank 4x2,5km stafetes skrējienā skolu komandām un bērnu skrējienā.

Visiem sportot gribētājiem ir iespēja katru otrdienu, trešdienu, ceturtdienu un sestdienu Mežaparkā piedalīties projektā „Bauda sportot Mežaparkā” – bezmaksas grupu skriešanas, nūjošanas, skrituļslidošanas un rollerslēpošanas treniņos profesionālu treneru vadībā īpaši šim nolūkam izveidotās distancēs.

Visi ienākumi no skrējiena dalības maksas tiks ziedoti fonda „Ziedot.lv” labdarības projektam „Mazajām sirsniņām”. Ziedojums dalībai individuālajās distancēs – 5 lati, stafetes skrējienā - 10 Ls. Dalības maksa pieaugušajiem vēlāk palielināsies.

Tāpat Swedbank un Latvijas Olimpiskā komiteja aicina Latvijas skolēnus veidot komandas un piedalīties 4x2,5 km stafetē, lai, līdz ar individuālajām balvām, cīnītos par vērtīgu sporta inventāru savai skolai. Bērniem un skolu komandu stafetes dalībniekiem piedalīšanās skrējienā ir bez maksas.

Šogad pasākuma organizatoru mērķi ir lieli - „Nike Riga Run” ir jākļūst par īstiem sporta svētkiem ar augstu organizatorisko un sportisko līmeni, interesantām trasēm, vērtīgu balvu fondu un gaišām emocijām, jo skrienot palīdzēsim piepildīt daudzu smagi slimu bērnu cerības.

Plašāka informācija un reģistrēšanās pasākumam interneta vietnē Nike Riga Run ­ Jaunumi

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Jēkabsons, SIA Sportland Pasākumu koordinators