Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

Olimpisko spēļu dalībnieks Kristaps Lībietis māca slēpot Mežaparkā

Mārcis Martini
Mārcis Martini

Distanču slēpošana ir viens no tiem sporta veidiem, kas vispusīgi trenē ķermeni, sagādā gan fizisku slodzi, gan garīgu baudījumu. Slēpot Mežaparkā - tas nozīmē sportošanu svaigā gaisā tepat, Rīgā, pa lieliski sagatavotām klasiskā vai slidsoļa trasēm. Taču nu katram slēpot gribētājam ir iespēja piedalīties organizētos treniņos, saņemt padomus par un ap distanču slēpošanu, tās specifiku un iegūtās zināšanas un prasmes pielietot turpat, trasē.

Projekta „Bauda slēpot Mežaparkā” ietvaros veikalu tīkls Sportland piedāvā meistarklases distanču slēpošanā ar Kristapu Lībieti. Tieši tā tiek dēvēti ceturtdienas treniņi, kam tika dots starts 23.12.2010 - pl:18:00 pie Sportland ziemas servisa Mežaparka atpūtas kompleksā „Ziemas Parks”. Slēpošanas treniņus katru ceturtdienu vada Kristaps Lībietis – ilggadējs Latvijas biatlona izlases dalībnieks, kurš piedalījies Turīnas un Vankūveras olimpiskajās spēlēs. Treniņi ir bez maksas, tajos gaidīti kā iesācēji, tā slēpotāji ar pieredzi – visi, kas vēlas uzlabot slēpošanas iemaņas, tehniku un stilu profesionāļa vadībā.

Pasākuma vietā darbojas distanču slēpju nomas punkts (sīkāka informācija Ziemas parks ) un Sportland ziemas serviss, kas piedāvās slēpju sagatavošanu un slidu asināšanu.

Šī ir lieliska iespēja iegūt vērtīgu informāciju par slēpošanu, nepieciešamo ekipējumu un lieliski pavadīt laiku kopā ar citiem slēpošanas entuziastiem.

Tāpat iespējami arī individuāli treniņi par laiku vienojoties atsevišķi. Maksa: 7Ls/h. Kristaps Lībietis, tel.: 26152152

Uz tikšanos Mežaparkā!

     [+] [-]

, 2011-02-01 10:22, pirms 13 gadiem
Nu skatoties uz rezultātiem dažādās sacensībās gadu gaitā, zūd ticamības moments, ka 7Ls/h ir veiksmīgi iztērēta investīcija.

     [+] [-]

, 2011-02-01 11:13, pirms 13 gadiem
Skatoties uz tavu rakstīto,zūd ticamības moments, ka Tu kaut ko sajēdz no slēpošanas