Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1240, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Martini

Mežaparkā notiks Sportland slēpošanas svētki

Šī gada 12. februārī Mežaparkā notiks sacensības distanču slēpošanā – Sportland slēpošanas svētki, kurus organizē SIA Sportland sadarbībā ar atpūtas kompleksu „Ziemas Parks” un SIA „Rīgas meži”. Pasākums notiks projekta „Bauda slēpot Mežaparkā” ietvaros.

Sportland slēpošanas svētki paredzēti aktīviem un sportot gribošiem cilvēkiem visās vecuma grupās, tāpēc sacensībās iekļautas dažādas disciplīnas, ļaujot katram izvēlēties sev atbilstošāko.

Bērnu slēpojuma distance būs 600-800 metrus gara, izmantojot gan mākslīgā, gan dabīgā sniega trasi. Savukārt tautas slēpojumam izveidotā viena apļa garums būs 2.1 km (distances atkarībā no vecuma grupas: 6.3km, 8.4km vai 10.5km), sacensībām notiekot uz dabīgā sniega (trase paredzēta slidsolim un klasiskajam solim). Tiks noskaidrots labākais arī slēpošanas sprintā 1.1 km garā mākslīgā un dabīgā sniega trasē, kurā varēs startēt tikai slidsolī.

Pieteikšanās

Pieteikšanās Sportland slēpošanas svētkiem iespējama no 24. janvāra līdz 10. februārim, aizpildot reģistrācijas formu mājas lapā internetā SPORTLAND un veicot dalības apmaksu, kā arī pirms sacensībām pasākuma dienā. Piesakoties sacensībām līdz 31. janvārim, samaksa paredzēta mazāka, nekā reģistrāciju veicot februāra mēnesī. Sacensību sākums paredzēts pl:12:00, un visiem dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja izmantot iesildīšanās apli, kā arī tiks nodrošināta slēpju noma un to serviss. Ar detalizētu informāciju par sacensību programmu un dalības maksu var iepazīties mājas lapā internetā SPORTLAND .

Jau kopš decembra Mežaparkā darbojas atpūtas komplekss „Ziemas Parks”, kas saviem apmeklētājiem piedāvā izbaudīt ziemas priekus kameru šļūkšanas trasēs, slidotavā un lieliski sagatavotā distanču slēpošanas trasē. Turpat tiek organizētas Sportland meistarklases distanču slēpošanā, kuras vada ilggadējs Latvijas biatlona izlases, Vankuveras un Turīnas OS dalībnieks Kristaps Lībietis.


Igaunijas labākie  slēpošanas sprinteri Timo Simonlatser un Kein Einaste

"Sportland" Slēpošanas svētkos Mežaparkā startēs Igaunijas izlases slēpotāji

Dalību „Sportland” Slēpošanas svētkos, kas jau šo sestdien 12. februārī notiks Mežaparkā, apstiprinājuši spēcīgie Igaunijas izlases slēpotāji Timo Simonlatser un Kein Einaste, kuri ar labiem rezultātiem regulāri startē Pasaules Kausa posmos. Viņiem konkurenci sastādīs pašmāju slēpotāji Juris Damškalns un Gints Rozenbergs.
1

"Sportland" slēpošanas svētkos sola aizraujošas trases un vērtīgu balvu fondu!

"Sportland” Slēpošanas svētkiem, kas notiks jau šo sestdien 12. februārī Mežaparkā, šobrīd aktīvi tiek gatavotas trases Tautas un Bērnu slēpojumam, kā arī Sprinta distancei. Sacensību uzvarētājiem tiks nodrošināts arī vērtīgs balvu fonds no Slēpošanas svētku sadarbības partneriem Fischer, Red Bull, Sportland un Ziemas Parks.
1

Vēl tikai dažas dienas līdz Sportland slēpošanas svētku startam Mežaparkā!

Turpinot veiksmīgās projekta „Bauda slēpot Mežaparkā” tradīcijas un aicinot baudīt vēl pēdējos ziemas mirkļus, jau 12. februārī Mežaparkā notiks sacensības distanču slēpošanā – Sportland slēpošanas svētki, kurus organizē SIA Sportland sadarbībā ar atpūtas kompleksu „Ziemas Parks” un SIA „Rīgas meži”.