Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Otrdien izšķirošās spēles "VEF skolu superlīgas" grupās

Renārs Buivids
Renārs Buivids

"VEF skolu superlīgas" apakšgrupu turnīra izšķirošās spēles tiks aizvadītas otrdien no plkst. 15 Rīgā, Āgenskalna ģimnāzijas sporta zālē.

A apakšgrupā pirmo vietu jau nodrošinājuši turnīra favorīti Rīgas 49.vidusskolas basketbolisti, kuri uzvarēja visās trijās spēlēs. Vienā no spēlēm gan līderi knapi izvairījās no zaudējuma, jo uzvara pār Āgenskalna ģimnāziju tika nodrošināta tikai papildlaikā.

30.martā plkst. 15 laukumā dosies Āgenskalna ģimnāzija un Rīgas pilsētas 3.ģimnāzija, lai cīnītos par otro vietu apakšgrupā un labāku starta pozīciju izslēgšanas turnīram. Līdz šim abas sāncenses piedzīvojušas zaudējumus pret 49.vidusskolu, bet pārspējušas Rīgas 64.vidusskolu.

"Trīs spēlēs izcīnītas trīs uzvaras un atliek vien gaidīt pretinieku no B apakšgrupas. Turpmāk mači jāaizvada maksimāli labi, jo zaudējums nozīmēs izkrišanu no cīņas par trofeju," sarunā ar "Sportacentrs.com" sacīja 49. vidusskolas basketbolists Armands Ošiņš, kuram spēlē pret 64.vidusskolu tikai nedaudz pietrūka līdz "triple-double". Viņa rēķinā bija 19 punkti, desmit atlēkušās bumbas un 8 rezultatīvās piespēles. "B apakšgrupā komandas ir spēkos ļoti līdzīgas, gandrīz visi mači bijuši saspringti. Tādēļ arī nevaru nosaukt vienu komandu, kurai vēlētu palikt ceturtajā vietā un tikties ceturtdaļfinālā ar mums."

Sarežģīta situācija izveidojusies B apakšgrupā, kur ar divām uzvarām līderes lomā ir Rīgas 99.vidusskola, kurai ar vienu uzvaru divos mačos seko Rīgas Centra humanitārā vidusskola (RCHV) un Rīgas Valsts 1.ģimnāzija. Ar diviem zaudējumiem turnīru sākusi Rīgas pilsētas Pļavnieku ģimnāzija, taču arī tā var vēl pakāpties augstāk par ceturto, lai izvairītos no ceturtdaļfinālā gaidāmā pārbaudījuma - tikšanās ar 49.vidusskolu.

Otrdien plkst. 16.30 laukumā dosies 1. ģimnāzija un Pļavnieku ģimnāzija, bet plkst. 18 mačs starp RCHV un 99.vidusskolu.

"VEF skolu superlīgas" ceturtās kārtas kalendārs:

Otrdiena, 30.marts (Āgenskalna ģimnāzijas sporta zāle, Āgenskalna iela 21a)

Rīgas pilsētas 3. ģimnāzija - Āgenskalna ģimnāzija pl. 15

Rīgas Valsts 1.ģimnāzija - Pļavnieku ģimnāzija pl. 16.30

RCHV - Rīgas 99. vidusskola pl. 18

Kas uzvarēs RCHV un 99.vidusskolas spēlē?

  • 27

  • 47