Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies "VEF Rīgas skolu superlīgas" 11. sezona

Elīna Kolna
Elīna Kolna

Noslēgusies "VEF Rīgas skolu superlīgas" 11. sezona
Foto: Ralfs Alksnītis

27. februāra vakarā Daugavas Sporta namā, noslēdzās 11. VEF Rīgas skolu superlīgas sezona, kurā uzvaras laurus 10. - 12. klašu zēnu finālā plūca Rīgas Hanzas vidusskola, nopelnot savai skolai 500 eiro sporta inventāra iegādei. Par meiteņu čepionēm tika kronētas Rīgas 47. vidusskolas spēlētājas.

Šajā sezonā piedalījās 216 komandas no 66 skolām, kuras izlozes kārtā tika saliktas sešos reģionos - Kurzeme, Latgale, Vidzeme, Zemgale, Centrs un Ziemeļi. Savā starpā cīnoties un iegūstot tik vērtīgos spēles punktus, tika noskaidroti pusfinālisti, kuri tālāk cīnījas par iespēju savu skolu pārstāvēt lielajos finālos, kuri norisinājās Daugavas Sporta namā.

Divas dienas tika aizvadītas ar spraigām spēlēm, jaudīgiem priekšnesumiem un visdažādāko emociju virpuli, taču vispilgtāk prātā palikusi 10./12. klašu zēnu spēle par 3. vietu, kur punktu skaits uz tablo sasniedza 108 par labu Rīgas 28. vidusskolai, kura ieņēma godpilno trešo vietu. Vērts pieminēt, ka Rīgas 28. vidusskolas spēlētājs Roberts Blūms veiksmīgi izpildot metienu no centra līnijas savai komandai nopelnīja Ghetto Games krekliņus. Šīs ir jauna tradīcija, kura noteikti nepazudīs, to mēs varam jums apsolīt!

Par vērtīgākajiem spēlētājiem finālos tika atzīti Elvijs Frīdenbergs no Rīgas Hanzas vidusskolas un Vanesa Jasa no Rīgas 47. vidusskolas.

“VEF Rīgas skolu superlīga” ir iespēja katram sevi pierādīt un parādīt pavisam citā šķautnē, vieta, kur galvenais ir spēles azarts un cieņa pret pretinieku, laiks, kuru spēlētājiem un faniem nevar atņemt.
Pieļautās kļūdas uz laukuma un ārpus tā, katru spēlētāju padara stiprāku, lai nākošajā sezonā viņi būtu gatavi cīnīties pret jebkuru komandu. Mēs esam gatavi augt un darīt vēl vairāk, lai nākošajā sezonā dzimtu jaunas zvaigznes, kuras savu skolas vārdu nesīs vēl skaļāk.

Paldies ikvienam, kurš bija daļa no “VEF Rīgas skolu superlīgas” komandas, jo tikai kopā var darīt vairāk un sasniegt uzvaras garšu.

11. VEF RĪGAS SKOLU SUPERLĪGAS ČEMPIONI:

6./7. klašu MEITENES
1. VIETA - RNDV
2. VIETA - Rīgas Juglas vsk.
3. VIETA - Iļģuciema vsk.

6./7. klašu ZĒNI
1. VIETA - O. Kalpaka RTDP
2. VIETA - RV1Ģ
3. VIETA - Rīgas Juglas vsk.

8./9. klašu MEITENES
1. VIETA - ĀVĢ
2. VIETA - Rīgas 49. vsk.
3. VIETA - O. Kalpaka RTDP

8./9. klašu ZĒNI
1. VIETA - ĀVĢ
2. VIETA - RV2Ģ
3. VIETA - Rīgas 64. vsk.

10. - 12. klašu ZĒNI
1. VIETA - Rīgas Hanzas vsk.
2. VIETA - RV1Ģ
3. VIETA - Rīgas 28.vsk.

10. - 12. klašu MEITENES
1. VIETA - Rīgas 47. vsk.
2. VIETA - RV2Ģ
3. VIETA - RNDV