Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Karsējmeitene Dana Isarova: "Sa-ka-pā-sim!"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Karsējmeitene Dana Isarova: "Sa-ka-pā-sim!"
Rīgas pilsētas 3. ģimnāzijas karsējmeitenes - Dana Isarova (pirmā no labās)
Foto: Renārs Buivids

Rīgas pilsētas 3. ģimnāzijas karsējmeiteņu pārstāva Dana Isarova pauž pārliecību, ka viņas skolas biedri ir gatavi uzvarēt otrdien notiekošajā "VEF skolu superlīgas" spēlē pret Rīgas 49. vidusskolu.

Rīgas pilsētas 3. ģimnāzijas meitenes aktīvi atbalsta skolas basketbola komandu, sniedzot arī priekšnesumus maču starplaikos. Otrdien plkst. 16 izšķirošajā cīņā par "VEF skolu superlīgas" kausu dosies tieši 3. ģimnāzija un 49. vidusskola.

"Ideja par karsējmeiteņu grupas izveidi radās jau gada sākumā, kad izjuka deju studija, kurā nodarbojos," par karsējmeiteņu kustības pirmsākumiem skolā stāsta Dana Isarova. "Tikai neilgi pirms "VEF skolu superlīgas" sākuma pēc Agneses Blūmas pamudinājuma tomēr izveidojām karsējmeiteņu komandu. Tika uzaicinātas meitenes ar dejošanas un uzstāšanās pieredzi. Trenējamies apmēram pusotru mēnesi."

Profesionāla trenera palīdzība netiek izmantota, jo pašai Danai ir vairāku gadu pieredze šajā jomā.

"Mūsu grupu trenēju, dejas un horeogrāfiju veidoju es pati," stāsta Isarova. "2006. gada pasaules čempionātā Rīgā biju kā karsējmeitene, vienu sezonu biju arī "Barons/LMT" karsējmeiteņu grupā. Trenējamies sestdienās, kopīgi apspriežam priekšnesumus, veicam uzlabojumus."

"VEF skolu superlīga" debiju piedzīvoja tikai pirms pusotra mēneša.

"Liels paldies projekta organizatoriem, it īpaši Raimondam Elbakjanam, jo tikai turnīrā iesaistītie cilvēki - spēlētāji, karsējmeitenes - apzinās to milzīgo veicamo darbu," uzsver Dana. "Šis turnīrs pēc organizatoriskā līmeņa ne ar ko neatpaliek no lielā basketbola mačiem. Lai nožēlo tie, kuri nav bijuši ne uz vienu "VEF skolu superlīgas" spēli!"

3. ģimnāzijas meiteņu atbalsts ar katru spēli arvien pieaudzis, jo "tikai pamazām izpratām basketbola spēles elementus," neslēpj Isarova. "Tagad azarts ir kļuvis vēl lielāks, cenšamies palīdzēt visos svarīgajos mirkļos. Pēc spēlēm vēl dienas divas sāp kakls no lielās bļaušanas maču laikā."

Prognozējot otrdienas finālspēles rezultātu, Dana ir pārliecināta, ka "svarīga būs spēlētāju koncentrēšanās mačam. "Četrdesmitdevītie" ir favorīti, taču Rīgas domes kausa finālā varējām pārliecināties, ka atpaliekam tikai par dažiem metieniem. Cīņa būs sīva - liksim lietā savu saukli "Sa-ka-pā-sim!"."

 +18 [+] [-]

, 2010-04-26 21:14, pirms 14 gadiem
un ko dārznieks Villijs teica?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2010-04-26 21:21, pirms 14 gadiem
Vai tiešām sportacentram ir vajadzīgi šādi raksti? Varbūt varat nointervēt manu kaimiņu(viņam arī ir savs viedoklis!)?
Šaubos, vai ir daudzi, kas izlasa šōs rakstus līdz galam!

 +11 [+] [-]

, 2010-04-26 21:22, pirms 14 gadiem
sa-ka-pā-si-m. Davai labāk iekapāsim, bš daudz lietderīgāk.

 +24 [+] [-]

, 2010-04-26 21:24, pirms 14 gadiem
Apkopeja Irma teica:izpuceeesim!!!!galiigi levie shitie raksti!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-26 21:27, pirms 14 gadiem
skolas saimnieks Vilnis esot teicis: Izbirstēsim!

     [+] [-]

, 2010-04-26 21:31, pirms 14 gadiem
Man latviešu valodas učene teica, ka MVD vinnēs AK Bars. Kāpēc to jūs neesat publicējuši?

  +8 [+] [-]

, 2010-04-26 21:31, pirms 14 gadiem
Nu nenormāli visi grib pievērst šim pasākumam uzmanību. Tikai žēl, ka maz cilvēkiem tas interesē un turpmāk interesēs.

  -3 [+] [-]

, 2010-04-26 21:33, pirms 14 gadiem
wildo rakstīja: Man latviešu valodas učene teica, ka MVD vinnēs AK Bars. Kāpēc to jūs neesat publicējuši?
tāpēc, ka tava skolotāja, iespējams, bija saēdusies krītu, kad iepazīstināja tevi ar šo informāciju

Ar cieņu,
Benārs Ruivids

     [+] [-]

, 2010-04-26 21:38, pirms 14 gadiem
mr.miko rakstīja: tāpēc, ka tava skolotāja, iespējams, bija saēdusies krītu, kad iepazīstināja tevi ar šo informāciju

Ar cieņu,
Benārs Ruivids
Un tu domā ka ta karsēja nebij neko saēdusies?

@Sportacentrs Kad būs intervijas ar citām karsējām, un kad ar karsējmeiteņu draudzenēm?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-04-26 21:54, pirms 14 gadiem
nav jau pirmais supergabals: Karsējmeitene Kristīne Brance: "Mūsējie nekad...

Nevaru sagaidīt, kad būs video, foto un raksts no mana sestdienas pēcpusdienas piknika pie sievas vecākiem.
p.s. šašliks bija labs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-04-26 23:57, pirms 14 gadiem
Un kāpēc, lai nebūtu šāds raksts? Dikti traucē? Latvijā parasti ļoti liela daļa bļauj, ka neviens nestrādā pie porta veida (līgas utt) popularizācijas, nestrādā uz līdzjutēju piesaisti utt... kad mēģina, tad atkal visi norej...nē nu, protams, vr padiskutēt vai intervija ar karsēju ir lietderīgākais veids utt bet nu tomēr nekļūdās, kas neko nedara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-04-27 09:25, pirms 14 gadiem
Reiz man sanāca dzirdēt kāda pusmūžu veca pāra dialogu vienā no lielveikaliem. Vīrs bija nepamierināts pilnīgi ar visu ko redzēja un tik pukstēja, bet sieva ņēmās attaisnot. Tad nu šie piegāja pie sieru stenda. Vīrs paņem Dinamo sieru un nepamierinātā tonī sievai prasa kas tas pa sieru. Sieva skaidro, ka tas ir hokeja kluba Dinamo siers. Šis atkal: "Kas viņi tagad sieru ražo?" Sieva:"Nē, bet katrs santīms no nopirktā Dinamo produkta aiziet kluba uzturēšanai." Vīrs:"Nu tad uz iepakojuma tā arī jāuzraksta, ka viens santīms aiziet viņu kabatās". Protams, ka to sieru viņi nepaņēma un sāka meklēt nākamo ēdamo upuri. Un tā viņi tur ilgi vēl staigāja - vīrs tik cilāja produktus un burkšķēja, bet sieva atbildēja.
Ko es ar to visu gribēju teikt? To, ka šeit tie komentētāji tādi paši - ar dzīvi neapmierinātie, laikam sabiedrības atstumteņi - labprāt pateiks kaut ko sliktu, atradīs kur piekasīties, nevis paklusēs (kur nu vēl pateikt kaut ko labu)

Virtuālajā vidē ir miljoniem citu rakstu. Neviens jums neliek šo interviju lasīt. Ja esi izlasījis un vīlies, tad vaino sevi pašu, jo tu jebkurā sekundē to vari pārtraukt un pievērsties citam rakstam. Bet nē, izlasa virsrakstu, jau zemapziņā zin, ka neinteresē, taču vajag izlasīt, lai uzkurbulētu sevi un pēc tam vēl veltīt laiku komentāra publicēšanai, kurā vairākos teikumos jāpasaka, ka nafig vajag tādus rakstus. Nu, ja Tev nevajag, tad nelasi. Ja Tev neinteresē tāda VEF skolu līga, tad nenāc šajā sadaļā. Ej hokeja, boksa, vieglatlētikas, LBL u.c. sadaļās, bet netērē savu dārgo laiku un nebojā savu garastāvokli un nelasi šo sadaļu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-27 12:48, pirms 14 gadiem
labāk NOKAPĀTIES