Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Video: "VEF skolu superlīgas" finālā arī 3. ģimnāzija

Renārs Buivids
Renārs Buivids
"Ghetto TV" video no "VEF skolu superlīgas" pirmās pusfinālspēles Rīgā, "Daugavas" sporta namā, kurā Rīgas pilsētas 3. ģimnāzijas basketbolisti ar 99:86 pārspēja Rīgas 64. vidusskolu.
Vērtējums: +2

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 14:42, pirms 14 gadiem
lai jautaatu peec speeles intervijaas kaut ko,ir jaasaprot kaut ko arii no basketbola nedaudz vairaak man liekas! ir jau ok,es neko nesaku!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-25 15:47, pirms 14 gadiem
Šī spēle notika starp Rīgas pilsētas 3. ģimnāziju un Rīgas 64. vidusskolu nevis Rīgas 99. vidusskolu.
Būtu ļoti jauki, ja izlabotu šo kļūdu

     [+] [-]

, 2010-04-25 16:31, pirms 14 gadiem
Beidzot vismaz normāla mūzika

  +2 [+] [-]

, 2010-04-25 20:22, pirms 14 gadiem
baigi labi, ka formas ljoti atshkjiras...

     [+] [-]

, 2010-04-27 20:23, pirms 14 gadiem
tuk_tuk_te_lohs rakstīja: lai jautaatu peec speeles intervijaas kaut ko,ir jaasaprot kaut ko arii no basketbola nedaudz vairaak man liekas! ir jau ok,es neko nesaku!
tas jau nekas, ka agnese 6 gadus pati spēlēja basketbolu, un ar basketbolu visnotaļ nav uz ''jūs''! un tas jau nekas, ka tu ne viņu zini, ne vari spriest par saprašanu u.c. un tas jau neks, ka tavs niks jau liek manīt par dzīves saprašanu..tad nu es varu teikt, ja girbi dzīvot, jāsaprot k.kas no tās, respektīvi jāizlien no interneta pasaules..bet ir ok, es neko nesaku!

     [+] [-]

, 2010-04-28 00:18, pirms 14 gadiem
tuk_tuk_te_lohs rakstīja: lai jautaatu peec speeles intervijaas kaut ko,ir jaasaprot kaut ko arii no basketbola nedaudz vairaak man liekas! ir jau ok,es neko nesaku!
Reiz man sanāca dzirdēt kāda pusmūžu veca pāra dialogu vienā no lielveikaliem. Vīrs bija nepamierināts pilnīgi ar visu ko redzēja un tik pukstēja, bet sieva ņēmās attaisnot. Tad nu šie piegāja pie sieru stenda. Vīrs paņem Dinamo sieru un nepamierinātā tonī sievai prasa kas tas pa sieru. Sieva skaidro, ka tas ir hokeja kluba Dinamo siers. Šis atkal: "Kas viņi tagad sieru ražo?" Sieva:"Nē, bet katrs santīms no nopirktā Dinamo produkta aiziet kluba uzturēšanai." Vīrs:"Nu tad uz iepakojuma tā arī jāuzraksta, ka viens santīms aiziet viņu kabatās". Protams, ka to sieru viņi nepaņēma un sāka meklēt nākamo ēdamo upuri. Un tā viņi tur ilgi vēl staigāja - vīrs tik cilāja produktus un burkšķēja, bet sieva atbildēja.
Ko es ar to visu gribēju teikt? To, ka šeit tie komentētāji tādi paši - ar dzīvi neapmierinātie, laikam sabiedrības atstumteņi - labprāt pateiks kaut ko sliktu, atradīs kur piekasīties, nevis paklusēs (kur nu vēl pateikt kaut ko labu)

Virtuālajā vidē ir miljoniem citi video, kaut vai jūtūbē. Neviens Tev neliek šo apskatu skatīties. Ceru,ka esi brīvs cilvēks, tu neesi nolaupīts un kā spīdzināšanas veidu tev neliek skatīties VEF skolu līgas apskatus. Ja tā, tad tu vari darīt tā - paskaties; ja nepatīk, tad neskaties visu raidījumu līdz galam, lai uzsistu asinis, kuras pēc tam izšļāc komentējot kaut ko, bet uzreiz ej uz citu video...dieva dēļ nemoci sevi!!! Otrkārt, ja gribi izlikties gudrāks nekā esi, tad labāk paklusē. Tā tu vismaz nenodosi,ka esi pavisam dumjš