Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:614, Did:0, useCase: 3

Autors: Elīna Kolna

"VEF Rīgas skolu superlīgā" savas uzvaras svin 6./7. klašu zēni

"VEF Rīgas skolu superlīgā" savas uzvaras svin 6./7. klašu zēni
Foto: Alex Puškins

Savas spēles “VEF Rīgas skolas superlīgā” ir uzsākuši 6./7. klašu zēni, kuri pagājušās nedēļas garumā dažādās Rīgas skolās cīnījās par vietām grupu finālsacensībās, kas norisināsies, 3. decembrī O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā. A apakšgrupā par pusfināla vietām cīnīsies Āgenskalna Valsts ģimnāzija, O. Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskola, Rīgas Kultūras vidusskola, bet B apakšgrupā, savā starpā, tiksies Rīgas Juglas vidusskola, Rīgas 69. vidusskola un Rīgas Valsts 1. ģimnāzija.

Nedēļas garumā 52 komandas, sadalītas sešos rajonos, cīnījās par vietu finālsacensībās no kurām tikai divas komandas no katras apakšgrupas tiks pusfinālā, kurš norisināsies 2020. gada februārī.

Kurzemes rajonā piedalījās 9 komandas, kas tika sadalītas trijās apakšgrupās no kurām par līderi kļuva Rīgas 69. vidusskolas puišu komanda.

Zemgales priekšpilsētas finālsacensībās ar lielu izrāvienu abās spēlēs uzvaras punktus guva Āgenskalna Valsts ģimnāzija.

O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas komanda savu vietu rajonu finālsacensībās nopelnīja, uzvarot Rīgas 93. vidusskolu un Rīgas Pļavnieku pamatskolu.

11 komandu konkurencē par Ziemeļu rajona līderi kļuva Rīgas Kultūras vidusskola, kas spraigās cīņas ar Rīgas Valsts 2. ģimnāzija un Rīgas Rīnūžu vidusskolu iekļuva turnīra nākamajā kārtā.

Vidzemes priekšpilsētā ar saviem spēkiem mērojās 9 komandas, no kurām stiprākā izrādījās Rīgas Juglas vidusskola, kura rajonu finālos par iespēju iekļūt pusfinālā cīnīsies kopā ar Rīgas 69. vidusskolu un Rīgas Valsts 1. ģimnāziju.

Centra rajons šajā gadā izveidoja vienu apakšgrupu, taču tas nemazināja spēļu intensitāti, jo, plecu pie pleca, par vietu nākamajā turnīra kārtā cīnījās Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskola un Rīgas Valsts 1. ģimnāzija. Sīvā spēles gaitā par grupas uzvarētāju kļuva Rīgas Valsts 1. ģimnāzija.

Izšķirošās spēles par vietām uz pusfinālu norisināsies 3. decembrī O. Kalpaka Tautas daiļamatu pamatskolā jau pkst.14.30.

1.
Rīgas Juglas vsk. - RV1Ģ 14:30

2.
O. Kalpaka RTDP - Rīgas Kultūras vidusskola 15:00

3.
Rīgas 69. vidusskola - Rīgas Juglas vidusskola 15:30

4.
Rīgas Kultūras vidusskola - Āgenskalna Valsts ģimnāzija

5.
RV1Ģ - Rīgas 69. vidusskola 16:30

6.
Āgenskalna Valsts ģimnāzija - O. Kalpaka RTDP 17:00


Noteikti "VEF Rīgas skolu superlīgas" "online" sezonas uzvarētāji

Noslēgusies "VEF Rīgas skolu superlīgas" 12. sezona. Šoreiz sacensības notika nevis basketbolā, bet gan dažādās disciplīnās, kurās varēja piedalīties attālinātā režīmā. Kopvērtējumā uzvarēja Rīgas Rīnūžu vidusskolas pārstāvji. Godalgotās vietas izcīnījušās skolas saņēma naudu sporta inventāra iegādei.
Publicitātes foto

“VEF Rīgas Skolu superlīga” tuvojas noslēgumam

Jau pēc deviņām dienām 26. martā noslēgsies “VEF Rīgas skolu superlīgas” sezona. Turnīra laikā gaidāmas vēl divas tiešraides, kurās būs iespēja uzzināt par to kā vairāki desmiti Rīgas skolu divu mēnešu garumā cīnījās par turnīra čempionu titulu, veicot dažādas sportiskas aktivitātes.

“VEF Rīgas skolu superlīgas” nākamā tiešraide 1. martā

Pirmdien, 1.martā plkst. 19.00 “Ghetto Games” “YouTube” kanālā “GhettoTV” būs skatāma “VEF Rīgas skolu superlīgas” iknedēļas tiešraide. Tās laikā kopā ar Jāni Burmistri un Reini Hugo Kalniņu ikvienam būs iespēja sekot līdzi “NBA 2K21” turnīra finālam un aplūkot pašreizējo skolu rangu.