Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Skolu ielu basketbola festivāls gatavs startam

Jānis Celmiņš

Sestdien, 23. maijā, pulksten 11.00 tiks dots starta signāls sestajam Latvijas skolu čempionātam ielu basketbolā. Nākot pretī spēlētgribētājiem, organizatori arī vēl vakar pieņēma pieteikumus. Līdz ar to komandu skaits čempionātā ir sasniedzis 208, bet skolu skaits – 95. Tas nozīmē, ka rīt pie Arēna Rīga tiksies ap 1000 ielu basketbola spēlētāji no visas Latvijas.

Organizatori ir pielikuši lielu piepūli, lai čempionāts kļūtu par kārtīgu ielu basketbola festivālu, ievērojot strītbola labākās tradīcijas. Jau otro gadu paralēli cīņām pie groziem notiks arī "Loreal" karsējmeiteņu konkurss. Šajā gadā tas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Karsējmeiteņu Asociāciju. Konkursam pieteikušās septiņas grupas, kuras izpildīs katra pa divām dejām. Uzstāšanos vērtēs kompetenta žūrija.

Bez karsējmeiteņu konkursa uz centrālā laukuma tiek plānota streetball freestyle grupas no Lietuvas uzstāšanās. Neizpaliks arī Latvijas grupu dalība. Festivāla apmeklētāji varēs izbaudīt četru streetdance deju grupu priekšnesumus. Visas ir piedalījušās LNT konkursā "Latvijas Zelta talanti". Viena no tām būs brekadance komanda "Skefolt" no "PMP" aģentūras.

Informāciju agatavoja:
„Sporta attīstības centrs”

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-22 22:54, pirms 15 gadiem
Es ar braukshu!

     [+] [-]

, 2009-05-23 19:32, pirms 15 gadiem
me win dibeni !

  +1 [+] [-]

, 2009-05-23 23:23, pirms 15 gadiem
Rezultāti vēl nav zināmi ?