Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:322, Did:0, useCase: 3

Pieteikšanās skolu ielu basketbolam tuvojas beigām

Jānis Pārums

Vēl tikai dažas dienas atlikušas tām skolām un augstskolām, kuras vēl nav pieteikušas savu dalību Swedbank skolu čempionātam ielu basketbolam, kurš šogad pirmo reizi notiek darba dienā, 19.maijā, Rīgā pie Elkor Plaza. Sekretariāts savu darbu iesāks nākamās nedēļas sākumā.

Organizatori vēlas atgādināt, ka balvu fondā individuālajās sacensībās šogad ir balvas no Elkor Plaza. Savukārt labākajām skolām balvas garantēs And 1 un Spalding.

Sacensību rīkotāji ir parūpējušies par izklaides programmu. Savus paraugdemstrējumus sniegs "Taktika.lv". Būs arī tālmetienu konkurss. Domājams, ka lielāko interesi izraisīs karsējmeiteņu grupu festivāls. Šogad rīkotāji ir lēmuši nerīkot speciālu konkursu. Festivāls tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Karsējmeiteņu Asociāciju, kura festivāla aicinās piedalīties savas grupas. Papildus dalību pieteikusi arī deju grupa "Most Wanted". Rīkotāji arī laipni aicina skolās darbojušās karsējmeiteņu grupas ierasties uz šo festivālu, lai parādītu savu varēšanu. Par muzikālo noformējumu rūpēsies Eiropas Hitu Radio.

Nenokavējiet pieteikšanās termiņus. Sīkāk sacensibas.lv un sportacentrs.com. Tiekamies 19.maijā Rīgā, Brīvības iela 201.

Informāciju sagatavoja:
"Sporta attīstības centrs"