Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:108, Did:0, useCase: 3

SEB SBL sākas izšķirošās cīņas

Jānis Pārums

SEB SBL sākas izšķirošās cīņas
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

SEB Studentu Basketbola līgas sezona tuvojas noslēgumam. Šodien, 22.martā, 49.vidusskolas sporta zālē sāksies "sešu fināls". Sezonas sešas labākās komandas uzsāks cīņu par čempiona titulu.

Visi iepriekšējie rezultāti vairs nav svarīgi. Tagad visu var izšķirt viena spēle. Katram punktam būs dubulta nozīme.

Turnīrs šodien iesāksies plkst. 18:00, kad laukumā dosies sezonas trešā komanda LSPA un sestā komanda RSU. Savukārt plkst. 20:00 cīņu par iekļūšanu pusfinālā iesāks LU un RTU vienības. Otrā cīņa solās būt sevišķi saspringta. Pēc diezgan pabālās sezonas arī ierasti spēcīgajai Latvijas Universitātes vienībai būs iespēja cīnīties par čempionu titulu.

Organizatori skatītājiem sola, ka spēļu starplaikos notiks dažādi konkursi, kuros varēs saņemt balvas no SEB un BBL. Sīkāka informācija būs pieejama sbl.lv.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs sadarbībā ar SEB SBL un Latvijas Basketbola savienību

     [+] [-]

, 2010-03-22 10:11, pirms 14 gadiem
Nesaprotu, ko var katrā rakstā ielikt copy paste "Pēc diezgan pabālās sezonas arī ierasti spēcīgajai Latvijas Universitātes vienībai būs iespēja cīnīties par čempionu titulu", kas tur pabāls, ja no pēdējām 9 spēlēm LU uzvarēja 8, uzvarēja Turību.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-22 10:39, pirms 14 gadiem
vai tad ar to spēlētāju resursu kas ir viņiem nevajadzētu būt pirmajā divniekā?