Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Teituma potītes savainojums neesot īpaši smags

Rolands Eliņš

Teituma potītes savainojums neesot īpaši smags
Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

ASV basketbola izlases spēlētājs Džeisons Teitums šodien notikušajā mačā pret Turciju galotnē guva potītes traumu, kuras dēļ atstāja laukumu dažas sekundes pirms spēles beigām. Medicīniskās pārbaudes viņam paredzētas rītdien, bet pats basketbolists traumu neuzskata par nopietnu.

Džeisons Teitums palīdzēja ASV izlasei izglābties no zaudējuma pret Turciju, taču pagarinājuma pēdējās sekundēs viņš guva traumu. Oficiālā informācija no ASV izlases nometnes liecina, ka viņam ir izmežģīta kreisā potīte, bet padziļinātas medicīniskās pārbaudes gaidāmas rīt.

Teitums pats medijiem pēc mača norādīja, ka viņa potīte jau jūtoties krietni labāk. Teitums arēnu varēja atstāt bez īpašas pieklibošanas, vēsta ESPN.

Bostonas mediji savukārt vēsta, ka Teitums pēc spēles beigām sazinājies ar Bostonas “Celtics” galveno treneri Bredu Stīvensu, kuram norādījis, ka viņa trauma nav īpaši nopietna.

Teitums ikdienā spēlē tieši “Celtics” komandā, kas šovasar veikusi pamatīgas pārmaiņas un uzskata Teitumu par svarīgu spēlētāju. Kopumā no “Celtics” komandas Pasaules kausā ASV izlasē spēlē četri basketbolisti – arī Džeilens Brauns, Kemba Vokers un Markuss Smārts.

ASV izlase jau garantējusi vietu Pasaules kausa nākamajā kārtā, taču parīt tāpat vēl būs jāaizvada pirmās kārtas spēle pret Japānu.

Izmantotie resursi:
https://www.cbssports.com/nba/news/...