Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas izlases treneris: "Jau pusgadu zināju, kā apturēt Adetokunbo"

Rolands Eliņš

Brazīlijas izlases treneris: "Jau pusgadu zināju, kā apturēt Adetokunbo"
Jannis Adetokunbo. Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas basketbola izlases galvenais treneris Aleksandars Petrovičs pēc šodien izcīnītās uzvaras pār Grieķiju Pasaules kausa izcīņā atklāja, ka jau sen zinājis, kā apturēt NBA superzvaigzni Janni Adetokunbo.

“Kāpēc gan basketbols ir tik lielisks sporta veids?” retoriski vaicāja Aleksandars Petrovičs preses konferencē. “Vienā pusē ir NBA sezonas vērtīgākais spēlētājs, 23 gadus vecs puisis, un kurš gan viņu šodien apturēja? Vīrs, kuram ir 40 gadi un kurš pamatīgi sadeva Adetokunbo pa pakaļu.”

Adetokunbo mačā pret Brazīliju izdarīja tikai septiņus metienus no spēles un saņēma piecas piezīmes. Aizsardzībā pret viņu lielu darbu paveica Alekss Garsija, kuram gan treneris vienu gadu pieskaitīja klāt – Garsija ir 39 gadus vecs.

Petrovičs arī apgalvoja, ka viņš jau sen esot sapratis, kā apturēt Adetokunbo, un spēlē pret Grieķiju vairāk koncentrējies uz citiem pretinieku spēlētājiem.

“Mēs parādījām, ka mums ir vairāki spēlētāji, kuri var nosegt Adetokunbo,” teica Petrovičs. “Taču pirms spēles es vairāk satraucos par to, kā apturēt Printezi un Slukasu, un tā arī viss šodien izvērtās. Kad mēs gatavojāmies spēlei, daudzi cilvēki runāja par Adetokunbo, bet man galvā jau sešus mēnešus, kopš Milvoki NBA pusfināla sērijas pret Toronto, bija skaidrs, kā apturēt Adetokunbo. Šajā spēlē mums problēmas sagādāja Printezis un Slukass.”

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

  +3 [+] [-]

, 2019-09-03 23:26, pirms 5 gadiem
hmm, gandrīz visi taču zin, ka NBA un FIBA ir divi dažādi sporta veidi .. un FIBA turnīros man liekas visi zin kā apturēt Janni un pārsvarā arī tas tiek izdarīts ..