Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1457, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

ASV U-19 izlase tika mača galotnē nodrošina 5. vietu, Polija izcīna 7.

ASV U-19 izlase tika mača galotnē nodrošina 5. vietu, Polija izcīna 7.
Pržemislavs Karnovskis
Foto: latvia2011.fiba.com

Šodien pasaules U-19 basketbola čempionātā basketbolā spēlē par septīto vietu Polijas jaunie basketbolisti, aizvadot lielisku otro puslaiku, ar 82:70 pieveica Horvātiju, bet cīņā par piekto vietu ASV izlase tikai galotnē prata nodrošināt uzvaru pār Austrālijas jaunajiem basketbolistiem un izcīnīt piekto vietu - 78:77.

Septītā vieta Polijai

Spēli par septīto vietu pārliecinoši iesāka Horvātija, pāris minūšu laikā iegūstot astoņu punktu pārsvaru (11:3), bet vēlāk to palielinot līdz +10. Pirmo ceturtdaļu horvāti noslēdza ar 26:18, bet otrajā ceturtdaļā pārsvars svārstījās no pieciem līdz desmit punktiem. Ejot lielajā pārtraukumā horvātiem aizvien bija +8 – 46:38.

Ar Mihalaka un Gielo pūlēm poļiem izdevās sadeldēt pārsvaru līdz trim punktiem (51:48). Horvātiem izdevās atrauties līdz +7, bet tad sekoja poļu ofensīva un izrāviens 12:0, kas ļāva viņiem pirmoreiz spēlē izvirzīties vadībā – 60:55. Trešo ceturtdaļu poļi noslēdza vadībā – 60:57. Ceturtajā ceturtdaļā Polija iegūto pārsvaru ne tikai noturēja, bet pat krietni palielināja, izcīnot uzvaru ar 82:70.

Tādejādi Polijas basketbolisti izcīnīja septīto vietu, bet horvāti palika astotie. Uzvarētāju rindās lielisks bija Pržemislavs Karnovskis, gūdams 29 punktus un izcīnīdams deviņas atlēkušās bumbas, bet 23 punkti Mihala Mihaleka rēķinā. Horvātijai Dario Saričs guva 21 punktu un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

ASV izlase izcīna piekto vietu

Maču par piekto vietu krietni veiksmīgāk iesāka Austrālijas izlase, jau pirmās ceturtdaļas vidū iegūstot sešu punktu pārsvaru - 13:7. Ceturtdaļas otrajā pusē ASV jaunie basketbolisti prata pielikt un pietuvojās, uz mirkli izvirzoties arī vadībā, taču pirmās desmit spēles minūtes noslēdzās ar trīs punktu pārsvaru austrāliešiem - 24:21. Otrajās desmit spēles minūtēs Austrālijas izlasei bija arī astoņu punktu pārsvars, taču līdz puslaika beigām tas saruka līdz četriem punktiem - 43:39.

Čempionāta piektās vietas liktenis izšķīrās pašā mača galotnē, kurā uzvaru ASV izlasei nodrošināja Džeremija Lamba precīzs metiens 26 sekundes līdz spēles beigām - 78:77. Jāpiemin, ka Lambs šajā spēlē kopā guva vien četrus punktus.

Rezultatīvākais ASV izlases rindās šodien bija Timotijs Hārdavejs, kura kontā 21 punkts.

Izmantotie resursi:
We Are Basketball | FIBA.COM


, 2011-07-10 15:34, pirms 13 gadiem
TOP 3 komanda savā vecuma grupā, viennozīmīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: FIBA.com
12

Baretam 38 punkti, Kanāda pieveic neuzvaramos amerikāņus

Ēģiptes galvaspilsētā Kairā notiekošajā U-19 Pasaules kausā noskaidrojušies divas komandas, kas rītdien cīnīsies par čempionu titulu. Zeltu izspēlēs Itālija un Kanāda, bronzu – Spānija un ASV.
Itālijas izlases prieki
Foto: FIBA.com
3

Itālija izsit Lietuvu, pusfinālos Eiropas un Ziemeļamerikas pāri

Ēģiptes galvaspilsētā Kairā notiekošajā U-19 Pasaules kausā tika noskaidrotas četras vienības, kas turpinās cīņu par medaļām. Vienā no pusfināla pāriem cīnīsies divas Eiropas komandas – Itālija un Spānija, citā – divas Ziemeļamerikas izlases – Kanāda un ASV.
Foto: FIBA.com
1

Itālija izrauj uzvaru Japānai, Ēģipte tuvu sensācijai, tomēr zaudē Argentīnai

Ēģiptes galvaspilsētā Kairā notiekošajā Pasaules U-19 basketbola čempionātā tika noskaidrotas astoņas komandas, kas turpinās cīņu par medaļām.