Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1457, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Jāpierāda, ka esam pelnījuši līdzjutēju atbalstu"

Jānis Pārums

Bertāns: "Jāpierāda, ka esam pelnījuši līdzjutēju atbalstu"
Dāvis Bertāns
Foto: fiba.com

Pēc Latvijas un Krievijas U-19 izlašu spēles pasaules čempionātā (63:73) komentārus sniedza abu komandu galvenie treneri Ziedonis Jansons un Mihails Solovjovs, kā arī spēlētāji Aleksandrs Varnakovs un Dāvis Bertāns.

Aleksandrs Varnakovs, Krievijas izlases spēlētājs:
Esmu laimīgs, ka beidzot pēc trim zaudējumiem izcīnījām uzvaru. Šī bija ļoti svarīga uzvara. Esmu laimīgs, ka kā kapteinis beigās parādīju labu sniegumu. Paldies manai komandai un treneriem.

Dāvis Bertāns, Latvijas izlases spēlētājs:
Sākām spēli, iemetot trīs trīspunktniekus pēc kārtas, un tas droši vien bija iemesls tam, kāpēc turpinājām mest no distances līdz spēles beigām, pat neskatoties uz to, ka metieni nekrita grozā. Ir morāli grūti atgūties pēc vairākiem garām aizmestiem metieniem, bet, kā redzējāt iepriekšējā spēlē, es to varu izdarīt. Būtu labi spelēt citviet, jo spiediens būtu mazāks, nekā spēlējot mājās. Varbūt esam par jaunu un nepieredzējušu, lai spēlētu mājās. Tas ir bijis gan pluss, gan mīnuss. Līdzjutēji mūs atbalsta, taču tai pat laikā mums jāpierāda, ka esam pelnījuši viņu atbalstu.

Mihails Solovjovs, Krievijas izlases galvenais treneris :
Tagad gaidīsim nākamo rezultātu un atbalstīsim Argentīnu. Ja viņiem vajadzēs mūsu atbalstu, būsim gatavi.

Ziedonis Jansons, Latvijas izlases galvenais treneris:
Visa spēle bija ļoti līdzīga. Pēdējās piecās minūtēs laime stāvēja klāt Krievijai. Esmu pateicīgs spēlētājiem par cīņas turpināšanu, lai gan šīs spēles iznākums mums neko nemainīja. Esmu sarūgtināts par to, ka piedzīvojām trešo zaudējumu Rīgā.

 +14 [+] [-]

, 2011-07-06 21:50, pirms 13 gadiem
bertans :"bet, kā redzējāt iepriekšējā spēlē, es to varu izdarīt.""
nu pasakiet ka nav zvaigznu slimiba?
6as speles 3p 11/45 un 2p ar diezko labak nebija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-07-06 21:52, pirms 13 gadiem
Ziedoni, vakar tiesneši, šodien veiksme... vai tik gadījumā pie vainas nav vājš taktiskais zīmējums jeb pareizāk sakot tā neesamība...vispirms vajadzēja izanalizēt savas kļūdas... Dāvi padomā kāda muļķības tu tagad runā, jebkurš spēlētājs un valsts būtu sajūsmā par spēlēšanu mājās un spēlētu ar papildus motivāciju un divkāršu spēku..

 +14 [+] [-]

, 2011-07-06 21:52, pirms 13 gadiem
Nu normāls latviešu basketbols, metam trīnīšus ja krīt tad vinnējam ja nē tad zāģis!!! Bet ja nopietni tad īsti neredzēju komandas spēli, katrs vilka to deķi uz savu pusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-07-06 21:58, pirms 13 gadiem
Viņš to izdarija...
bergs21 rakstīja: bertans :"bet, kā redzējāt iepriekšējā spēlē, es to varu izdarīt.""
nu pasakiet ka nav zvaigznu slimiba?
6as speles 3p 11/45 un 2p ar diezko labak nebija

  +4 [+] [-]

, 2011-07-06 22:00, pirms 13 gadiem
labie ataisnojumi... viena liela muldesana, saprasanas nav nekadas kapec tiesi zaudejat. Bertans nav nekads NBA cienigs pat sava kluba neko isti neparadija... nesaprotu ka vinu vareja draftet... vinam aizsardziba, post, caurgajieni neeksiste tikai pliks jump shot...

  +2 [+] [-]

, 2011-07-06 22:03, pirms 13 gadiem
Es lepojos ar šiem puišiem- malači!!!!! Katrs zaudējums ir ceļs uz uzvarām, ja ne tūlīt, tad tuvāā nākotnē. Puiši cīnās un viņi ir pelnījuši mūsu atbalstu!

  -4 [+] [-]

, 2011-07-06 22:03, pirms 13 gadiem
lange rakstīja: labie ataisnojumi... viena liela muldesana, saprasanas nav nekadas kapec tiesi zaudejat. Bertans nav nekads NBA cienigs pat sava kluba neko isti neparadija... nesaprotu ka vinu vareja draftet... vinam aizsardziba, post, caurgajieni neeksiste tikai pliks jump shot...
Nekādas objektivitātes,tikai tavs subjektīvais viedoklis.

  +5 [+] [-]

, 2011-07-06 22:07, pirms 13 gadiem
parādi beidzot tās kvalitātes, kapēc tevi nodraftēja !!!!
jo nav jau tā , ka NBA visi lohi, draftēja- tātad bija par ko ! bet zvaigžņu slimība un pielīdzināšana Novickim mūsējo Dirku pagaidām gremdē

  -1 [+] [-]

, 2011-07-06 22:16, pirms 13 gadiem
jureks rakstīja: Nekādas objektivitātes,tikai tavs subjektīvais viedoklis.
Nekadas objektivitates,tikai tavs stulbais subjektavais viedoklis.

     [+] [-]

, 2011-07-06 22:18, pirms 13 gadiem
vo vo biju uz spēli visu laiku kliedzu un beigās zaudējat psc...

 +13 [+] [-]

, 2011-07-06 22:21, pirms 13 gadiem
Līderis, Dāvi nav tas, kam sākumā iekrīt pāris, tad seko AK-47 cienīga "garām" sērija un beigās kāds ar trāpa - līderis ir tas, kas met kau vai tik 3-4 metienus pa spēli, bet vissvarīgākajos brīžos un tie arī krīt...

 +10 [+] [-]

, 2011-07-06 22:32, pirms 13 gadiem
Mjā, nezin kāpēc man sāk škist, ka bez Bertāna kāda uzvara būtu vairāk...
Viena lieta ir neveikties, par ko īsti vainot nevar, bet cita lieta ir spēlēt ne komandas interesēs.
Dažbrīd tāda sajūta, ka treneris komandu nevada vispār, neredzu, ka viņš īpaši ietekmētu laukumā notiekošo, ja nu vienīgi izdara kādas spēletāju maiņas.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-06 22:43, pirms 13 gadiem
megikungs rakstīja: Ziedoni, vakar tiesneši, šodien veiksme... vai tik gadījumā pie vainas nav vājš taktiskais zīmējums jeb pareizāk sakot tā neesamība...vispirms vajadzēja izanalizēt savas kļūdas... Dāvi padomā kāda muļķības tu tagad runā, jebkurš spēlētājs un valsts būtu sajūsmā par spēlēšanu mājās un spēlētu ar papildus motivāciju un divkāršu spēku..
Sajuusmaa ta buutu ,bet kaa pieraada gan PK futbola gan PC hokejaa, tad maajnieki ar savu lielo atbalstu nospiezj komandu, it sevishkji ljoti svariigaas speelees.

     [+] [-]

, 2011-07-07 00:01, pirms 13 gadiem
Dāvis nav slikts spēlētājs, taču pagaidām viņa meistarība nav tāda, lai viņš būtu 'līderis'. T.i. ja trīnītis krīt, tad Dāvis ir liels pluss komandai, ja nekrīt, tad tomēr mīnuss... Skatoties šīs spēles ir radies iespaids, ka viņš pats nesaprot kuri ir tie brīži, kad jāmet, bet kad būtu labāk pamānīt, iet cauri vai atdot piespēli. To jau arī intervijā pirms čempja varēja nojaust, kad viņš Teica, ka Slovēnijā viņš nesaprotot ko īsti treneris grib no viņa - tāpēc izdomājis, ka vienkārši metīs kad ir brīvs un daudz nedomās. To arī te var redzēt, ka bieži vien viņš pirms bumbas saņemšanas jau ir sen izlēmis, ka metīs - neanalizējot reālo situāciju laukumā. Bet to cerams kāds viņam 'iegrozīs' un iemācīs vēlāk. Jo ja viņš pieliks caurgājienā, driblā un vissvarīgāk sapratīs kādos spēles brīžos šos ieročus pielietot (kad mest, kad nomānīt, kad iet garām utt.) tad būs visai bīstams spēlētājs. Ok, NBA nē, bet Eiropā tīri labi varēs spēlēt, domāju.

  -4 [+] [-]

, 2011-07-07 01:16, pirms 13 gadiem
Tad kad Bertānu draftēja tad jau visi priecīgi, jā malacis, uz priekšu utt. Bet tad kad neiet, tad uzreiz noraksta, Tādi "līdzjutēji" LV basketbolam NAV vajadzīgi.
Bertān, īstie līdzjutēji ir ar tevi!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-07-07 02:51, pirms 13 gadiem
Es, kā pašlaik, nedaudz iedzēris basketa eksperts, kurš ir spēlējis pret daudziem no šiem džekiem. Uzskatu viņiem ir iekšās, un nepaies nemaz ilgs laiks, kad nāks uz āru. Džeki cīnās, viss notiek, viņi cenšas piesaistīt skatītājus, kā atvainojos KV lielās izlases gadījumā nesanāk, un nesanāks. Šie džeki plus paaudze pirms un pēc spēs pierādīt ka dziedāt himnu nav nekas slikts un tas ceļ spārnos. Fani bļauj un viss notiek. Man patīk LV BB Prozit.

  +1 [+] [-]

, 2011-07-07 05:27, pirms 13 gadiem
lange rakstīja: Bertans nav nekads NBA cienigs pat sava kluba neko isti neparadija... nesaprotu ka vinu vareja draftet... vinam aizsardziba, post, caurgajieni neeksiste tikai pliks jump shot...
NBA viņu nodraftējuši, vērtējot potenciālu. Dāvis vienkārši to ir nepareizi sapratis, viņš domā, ka draftēts pateicoties savai šī brīža meistarībai un brīnišķīgajam tālmetienam

vēl jau viņam ir visas iespējas nolaisties uz zemes un ar darbu nopelnīt sev spožu karjeru!

  +2 [+] [-]

, 2011-07-07 05:32, pirms 13 gadiem
kaktuss3 rakstīja: Tad kad Bertānu draftēja tad jau visi priecīgi, jā malacis, uz priekšu utt. Bet tad kad neiet, tad uzreiz noraksta, Tādi "līdzjutēji" LV basketbolam NAV vajadzīgi.
Bertān, īstie līdzjutēji ir ar tevi!!!
brīdī, kad komandas līderis, vienā spēlē aizmetis garām pirmos 10 tālmetienus, pie pirmās iespējas met groza virzienā nākamo, arī "īstam līdzjutējam" var kāds krievu vārds pasprukt...