Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:230, Did:0, useCase: 3

Brokāns sasniedz "triple double" un kaldina BK "Kailais ierocis" uzvaru pār Rūjienu

Valmieras pilsētas čempionātā basketbolā iespaidīgu sniegumu turpina demonstrēt jaunais saspēles vadītājs Elvis Brokāns, kura iespaidīgā un nesavtīgā spēle abos laukuma galos ļāva BK "Kailais ierocis" spēles pagarinājumā ar 97:95 sakaut ierpiekšējā gada finālistus no Rūjienas.

Pēc vienas spēles izlaišanas "Kailais ierocis" sastāvā atgriezās starta piecinieka spēlētājs Pēteris Krauja, komanda uz spēli bija ieradusies labākajā iespējamajā sastāvā.
Spēli no malas noraudzīties bija spiests komandas līderis, punktu mašīna - Rainers Kalniņš, kurš savienojuma dēļ komandai nevarēs palīdzēt vēl vismaz divas nedēļas.
Spēles ievadā Brokāns kopā ar Šimanski guva komandas pirmos 7 punktus, vadību panākot BK"Kailais ierocis"
komandai. Spēle turpināja ritēt viļņveidīgi, taču pārliecinošā Brokāna un Šimanska spēle uzbrukumā vadības grožus ļāva turēt ''Kailais ierocis'' rokās. Pirmo ceturskni ar precīzu trejaci noslēdza snaiperis Avotiņš, panākot 26:19 savas komandas labā.
Otrā ceturtdaļa visu apmeta kājām gaisā - Rūjienieši, sajutuši savu metienu, grozā raidīja vairākus trejačus pēc kārtas. Treneris Krastiņš, cenšoties apstādināt pretinieku uzbrukumu, pieprasīja minūtes pārtraukumu un laukumā sūtīja aizsardzības speciālistu Kristeru Cingleru. Taču tas problēmas aizsardzībā neatrisināja, Rūjienieši turpināja dedzināt groza tīkliņus ar tāliem trīspunktu metieniem, kamēr BK "Kailais ierocis" uzbrukums buksēja. Pēc nospēlētām 20 minūtēm 44:51 Rūjienas komandas labā.
Trešā ceturtdaļa turpinājās Rūjienas zīmē, bumbas grozā turpināja lidot kā no pārpilnības raga. Taču viss strauji mainījās laukumā nākot Cingleram un Boltikam. Cinglers no spēles izslēdza pretinieku līderi Brīnumu, kamēr Boltiks divas reizes bloķēja pretinieku metienus, pēc kuriem sekmīgi punktus guva Brokāns un Šimanskis. Cetursknis noslēdzās ar 68:74 Rūjienas labā.
Pēdējās 10 pamatlaika minūtes labāk iesāka Rūjienas basketbolisti, taču drīz vien BK "Kailais ierocis" sāka savu atspēlēšanos. Boltikam bloķējot pretiniekus trešo un ceturto reizi un pēc abiem blokiem precīzus trīspunktu metienus grozā raidot Brokānam, komandai izdevās pietuvoties jau līdz 3 punktu deficītam. Pēc sekmīgi noturētas aizsardzības, 19 sekundes līdz beigām trejaci grozā raidīja Šimanskis, izlīdzinot rezultātu un nosūtot spēli uz pagarinājumu.
Pagarinājumā savu lielisko spēli turpināja demonstrēt Šimanskis un Brokāns, kuru gūtie punkti ļāva uz viļņa esošajam BK "Kailais ierocis" izvirzīties vadībā. Pēdējais uzbrukums gan piederēja Rūjieniešiem, taču viņu, līdz ar spēles beigu signālu, raidītais metiens mērķi nesasniedza. Mačs noslēdzās ar 97:95 BK "Kailais ierocis" labā.

33 punkti, 12 bumbas, 13 piespēles Elvja Brokāna kontā, Edgars Šimanskis spēli noslēdza, flirtējot ar double double, 22 punkti un 9 bumbas zem groziem.
Rūjienas komandā 32 punkti Mārcim Brīnumam, 31 punkts un 14 bumbas bijušajam BK "Kailais ierocis" uzbrucējam Valteram Liepiņam.

     [+] [-]

, 2018-01-14 12:57, pirms 6 gadiem
Malacis! NBA vairs nav aiz kalniem!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-20 13:06, pirms 6 gadiem
Nu, kāpēc atkal jāflirtē?... Autor, nefano par Novika sliktākajiem ieradumiem! Meklē pats sakarīgus izteiksmes līdzekļus! Lai nu paliek flirts diviem "balodīšiem"...