Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:230, Did:0, useCase: 3

SEB novadu kausa posms Liepājā

Andrejs Siliņš

Tuvojas otrais SEB Novadu Kausa posms ielu basketbolā. Šīs nedēļas nogalē, 15.jūnijā, tas notiks Liepājā. Kurzemnieki, šis ir posms tieši jums. Tikai šeit būs iespēja kvalificēties SEB Novadu Kausa fināla posmam Rīgā.

Tiek gaidītas komandas gan no Liepājas, gan Ventspils, gan Talsiem un Kuldīgas. Sacensības notiek deviņās vecuma grupās. Katrā no tām divas labākās komandas saņems ceļazīmi uz finālu. Vēršam uzmanību, ka SEB Novadu Kauss ir vienīgās ielu basketbola sacensības, kurās var piedalīties profesionāļi! Nekādu ierobežojumu! Nāc un spēlē!

Dalībnieki tiek aicināti pieteikšanos neatstāt uz pēdējo brīdi. Anketas pieejamas gan sacensību mājas lapā sacensibas.lv, gan portālā eSports.lv. Pieteikumi gan tiks pieņemti arī sacensību rītā. Taču šajā reizē strikti tiks ievērots noteikums par pieteikumu iesniegšanu līdz plkst. 10.00.

Informāciju sagatavoja
SPORTA ATTĪSTĪBAS CENTRS