Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:230, Did:0, useCase: 3

Pret skandalozo BK "Kailais Ierocis" iesniegts protests

Pret skandalozo BK "Kailais Ierocis" iesniegts protests
BK "Kailais ierocis" minūtes pārtraukuma laikā.

Pēc Strenču novada čempionāta basketbolā spēles, kurā BK ''Kailais Ierocis'' demonstrēja meistarību, prasmīgi nosakot spēles ritmu, un ar rezultātu 96:82 uzvarot komandu "Oši" tādējādi iekļūstot finālā, tika iesniegts pretrunīgs protests no komandas "Oši" puses par to, ka sezonas laikā tika panāktas vienošanās ar vairākiem spēlētājiem, papildinot komandas sastāvu. Šis protests noveda pie BK "Kailais ierocis" tehniskā zaudējuma un komandai tika nozīmēta spēle par bronzas godalgām. Pateicoties komandas iesniegtajai protesta apelācijai tika nozīmēta pusfināla pārspēle.

Lai gan BK "Kailais ierocis'' vadība iesniedza argumentētu protesta apelāciju, kurā bija norādīti konkrēti FIBA noteikumu punkti, kuru ietvaros darbojās BK "Kailais ierocis", tas nenesa vēlamo rezultātu. Komandas vadība nekautrējās arī norādīt uz sekretariāta neprofesionalitāti, kā rezultātā vienam no komandas līderiem Edgaram Šimanskim nācās atstāt spēles laukumu, jo viņš bija guvis 5 personīgās piezīmes - sekretariāts pēc katras piezīmes nenorādīja, kura pēc skaita tā ir konkrētajam spēlētājam.

BK "Kailais ierocis" aizvadīja komandas sapulci, kurā piedalījās gan spēlētāji, gan komandas vadība. Sapulces galvenā tēma bija jautājums vai spēlēt, vai tomēr boikotēt pārspēli un spēli par zelta/bronzas medaļām(Atkarīgs no pārspēles iznākuma). Pēc stundām ilgām sarunām komanda vienbalsīgi piekrita tomēr aizvadīt nozīmētās spēles. Kā paskaidrojumu minot to, ka spēļu boikotēšana būtu liels trieciens gan kluba, gan arī čempionāta organizatoru reputācijai.

Komanda saglabā mieru un pamazām jau sāk virzīt savas domas nākamās sezonas virzienā. Komandas vadība aktīvi piesaista investorus, palielinot komandas budžetu 2017./2018. gada sezonai. Jūlija vidū tiks sāktas pārrunas ar kādu NBA superzvaigzni par pievienošanos organizācijai. Kluba vadība gan vēl neatklāj konkrētā spēlētāja vārdu.

     [+] [-]

, 2017-04-05 13:50, pirms 7 gadiem
Vai spēlē par bronzu pretinieku komanda nevar iesniegt tādu pašu protestu, kā to izdarīja "Oši"?