Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mako no čempiones "Warriors" pāriet uz finālisti "Cavaliers"

Ints Megnis
Ints Megnis

Mako no čempiones "Warriors" pāriet uz finālisti "Cavaliers"
Patriks Mako. Foto: Reuters / Scanpix

Čempione Goldensteitas "Warriors" neizlīdzinās Klīvlendas "Cavaliers" vienības piedāvājumu aizsargam Patrikam Mako, vēsta ESPN. Līdz ar to Mako no vienas pagājušās sezonas finālistes pāries pie otras, tomēr "Cavaliers" pēc Lebrona Džeimsa zaudēšanas pašlaik ir visa turnīra pastarīte.

Vasarā beidzās Mako kā otrajā kārtā draftētā spēlētāja līgums. "Warriors" vēlējās aizsargu paturēt komandā, tomēr Mako noraidīja gan sākotnējo piedāvājumu parakstīt vienas sezonas kvalifikācijas līgumu par 1,7 miljoniem dolāru, gan arī vēlāk izteikto piedāvājumu uz divām sezonām par kopējo summu 5,2 miljonu dolāru apmērā. Līdz ar to šīs sezonas pirmajā pusē viņš tā arī neizgāja laukumā.

Tagad ierobežoti brīvā aģenta statusā esošajam Mako tika izteikts divu gadu un sešu miljonu piedāvājums no "Cavaliers" komandas, ko "Warriors" līdz svētdienas pusnaktij bija iespēja izlīdzināt, tomēr čempione no šādas iespējas atteikusies.

Klīvlenda pirmajā sezonā spēlētājam maksās trīs miljonus dolāru, bet vasarā tai būs iespēja izlemt vai saglabāt 23 gadus veco uzbrucēju sastāvā arī uz otro gadu.

Mako līgā ienāca 2016. gadā, kad ar 38. numuru viņu draftēja Milvoki "Bucks". Vēlāk gan spēlētājs tika aizmainīts uz "Warriors", kur nospēlēja pirmās divas NBA sezonas. Līdzšinejā karjerā Mako aizvadījis 128 spēles, vidēji 16 minūtēs gūstot četrus punktus.

Pagājušās sezonas regulārā turnīra izskaņā Mako spēlē pret "Kings" piedzīvoja biedējošu kritienu, pēc kā desmit minūtes sāpēs pavadīja uz parketa līdz ar nestuvēm tika nogādāts mediķu aprūpē. Mako gan spēja atgriezties tajā pat sezonā, palīdzot "Warriors" Rietumu konferences un NBA finālsērijās.

"Warriors" šosezon 37 spēlēs guvusi 24 uzvaras un ieņem otro vietu rietumos, kamēr "Cavaliers" ar astoņiem panākumiem ir visas līgas pastarīte.

Izmantotie resursi:
Golden State Warriors don't match Patrick...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-31 14:53, pirms 5 gadiem
Mako

     [+] [-]

, 2018-12-31 14:55, pirms 5 gadiem
Next LeBron 😂😂😂. Labāk būtu no čempiones Warriors uz sūdu bedri Cavaliers ! Tā IT teica neko nepielieku ! 😂😂

  +1 [+] [-]

, 2018-12-31 15:02, pirms 5 gadiem
Sc labāk atnesiet ziņas, kas reāli ietekmē GSW krišanu no troņa ! 😂😂😂

  -1 [+] [-]

, 2018-12-31 15:02, pirms 5 gadiem

     [+] [-]

, 2018-12-31 15:46, pirms 5 gadiem
4pt = 3 miljoni kabatā