Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Gordons noslēdz 54,5 miljonus vērtu līgumu ar "Rockets"

Gordons noslēdz 54,5 miljonus vērtu līgumu ar "Rockets"
Ēriks Gordons. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Hjūstonas "Rockets" panācis vienošanos ar aizsargu Ēriku Gordonu par līguma pagarināšanu. 54,5 miljonus dolāru vērtais darījums spēkā stāsies 2020. gadā.

Gordonam nākamajā sezonā vēl būs spēkā iepriekšējais līgums (14 miljoni), bet jaunā vienošanās aktualizēsies 2020. gadā. Paredzēts, ka darījums būs līdz 2022./23. gada sezonas beigām, un Gordons šajā laikā saņems 54,5 miljonus. Taču gadījumā, ja aizsargs tiks izvēlēts dalībai Zvaigžņu spēlē vai "Rockets" izcīnīs NBA titulu, līgumam tiks pievienota arī 2023./24. gada sezona, kurā Gordons saņems garantētus 20,9 miljonus.

Pagājušajā sezonā Gordons aizvadīja 68 spēles, vidēji gūstot 16,2 punktus, izcīnot 2,2 atlēkušās bumbas un atdodot 1,9 rezultatīvas piespēles. Savukārt 11 izslēgšanas mačos viņa kontā 17,8 punkti, 2,5 bumbas zem groziem un 1,3 piespēles. "Rockets" izstājās jau otrajā kārtā, ar 2-4 zaudējot Goldensteitas "Warriors". Gordons Hjūstonā spēlē kopš 2016. gada, un pirmajā sezonā viņš tika atzīts par NBA labāko rezervistu jeb ieguva sestā spēlētāja balvu.

"Rockets" šovasar atbrīvojās no Krisa Pola un pastiprinājās ar saspēles vadītāju Raselu Vestbruku, tādējādi izdarot vēl vienu pieteikumu cīņā ar Rietumu konferences vadošajām vienībām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2019-08-31 09:45, pirms 5 gadiem
Ļoti vērtīgs spēlētājs priekš Roc
, 2019-08-31 10:09, pirms 5 gadiem
Cik Gordonam gadu ir, netuvojoas gadījumā norietam jau? Jo ja vien neizdodas drīzumā Rocketiem izcīnīt titulu, tad ja šams sāk rietēt nost, tad tas līgums var iegriezt ne? Lai gan snaiperi arī veterāna gados ir snaiperi... 😎
, 2019-08-31 12:30, pirms 5 gadiem
poxis15 rakstīja: Cik Gordonam gadu ir, netuvojoas gadījumā norietam jau? Jo ja vien neizdodas drīzumā Rocketiem izcīnīt titulu, tad ja šams sāk rietēt nost, tad tas līgums var iegriezt ne? Lai gan snaiperi arī veterāna gados ir snaiperi... 😎
Nu viņš jau nav gluži tikai snaiperis. (īstenībā stati pat apstiprina manis teikto - no snaipera viņam tālu). Precizitāte nav džeka labākā īpašība. Vienkārši nekautrējas mest. Vnk laikos, kad CP3 vai JH nespēlēja, tad viņš arī vadīja saspēli. Cipars jau it kā normāls par to ieguldījumu.

Šitas citāts liek padomāt -

"Rockets" šovasar atbrīvojās no Krisa Pola un pastiprinājās ar saspēles vadītāju Raselu Vestbruku.

To vēl neviens nezin, vai pastiprinājās vai nē....
, 2019-08-31 15:04, pirms 5 gadiem
Labs un loģisks līgums abām pusēm
, 2019-09-01 11:46, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Labs un loģisks līgums abām pusēm
Abām pusēm labs?Hārdens/Rasels un Gordons pēdējā līguma gadā būs 32-34 veci,un kopā pelnīs 100+ miljonus
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.