Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hornačeks: Brīvos aģentus no Ņujorkas atstūma trīsstūra uzbrukums

Rolands Eliņš

Hornačeks: Brīvos aģentus no Ņujorkas atstūma trīsstūra uzbrukums
Džefs Hornačeks
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Ņujorkas „Knicks” galvenais treneris Džefs Hornačeks sarunā ar ASV medijiem norādīja uz komandas potenciālu nākamajās sezonās un cerībām 2019. gada brīvo aģentu tirgū, reizē atzīstot, ka šovasar komanda vēl nebūs gatava krietni pastiprināt sastāvu ar brīvo aģentu piesaisti.

„Domāju, ka tā arī bija,” Džefs Hornačeks atbildēja uz jautājumu, vai pagājušajā vasarā brīvos aģentus no pievienošanās „Knicks” atturēja iepriekšējā kluba prezidenta Fila Džeksona uzspiestais trīsstūra uzbrukums. „Es patiešām iepriekš uzskatīju, ka mēs varam trīsstūra uzbrukumu iekļaut savā spēlē. Un mēs atklājām, ka tas laikam tomēr nebija tas labākais risinājums.”

„Daudzas komandas šajā līgā spēlē līdzīgā stilā,” paskaidroja Hornačeks. „Nav lielas atšķirības starp daudzu komandu spēlēto basketbolu. Tāpēc arī vairāki puiši, kuri zina savas spējas šajā basketbolā, arī vēlas spēlēt tur, kur var gūt labākos panākumus.”

Taču Hornačeks reizē arī pauda pārliecību, ka nākotnē „Knicks” būs daudz vieglāk piesaistīt brīvos aģentus Kristapa Porziņģa klātbūtnes dēļ, tiesa, tas vēl droši vien neattiecas uz šo vasaru, jo Porziņģis vēl vairākus mēnešus atgūsies no traumas, bet Ņujorkai varētu nemaz nebūt brīvas vietas algu sarakstos (tas lielā mērā atkarīgs no Enesa Kantera izvēles pagarināt līgumu vai kļūt par brīvo aģentu).

„Vai esam gatavi nākamajam gadam? Tā kā Porziņģis atgriezīsies tikai vēlāk, tad nē,” atzina Hornačeks. „Taču pamati ir ielikti. Komandā ir Porziņģis, un daudzi NBA spēlētāji ir izteikuši vēlmi spēlēt vienā komandā ar viņu. Viņi zina, ka Porziņģis ir lielisks spēlētājs. Un tagad, kad Porziņģis nevar spēlēt, esam paveikuši daudz ko bez viņa, dodot iespējas un pieredzi jaunajiem puišiem. Un dažreiz, lai komanda paceltos uz augšu, pietiek ar vienu spēlētāju vienā gadā, otru spēlētāju otrā gadā, un viss ir kārtībā. Domāju, ka tā ir lieta, ar ko ieinteresēt brīvos aģentus.”

„Nedomāju, ka „Knicks” ir piecu vai sešu gadu attālumā no iekļūšanas līgas vadošo komandu pulkā,” norādīja Hornačeks. „Nedomāju, ka esam tik tālu. Komandai ir stabils pamatakmens Porziņģa personā, kā arī ir vairāki citi ļoti labi spēlētāji sastāvā.”

Runājot par „Knicks” nākotni, jāpiemin arī iespēja, ka tā būs bez Hornačeka līdzdalības. Viņam ir līgums ar komandu arī uz nākamo sezonu, taču Ņujorkas mediji arvien biežāk piesauc iespēju, ka „Knicks” jaunu treneri meklēs jau pēc sezonas beigām. „Knicks” nākamā spēle paredzēta šonakt pret „Pistons”, un, ja tiks piedzīvots zaudējums, komanda ceturto sezonu pēc kārtas pabeigs ar vismaz 50 zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
Jeff Hornacek: Triangle offense probably was a...

  -1 [+] [-]

, 2018-03-31 10:14, pirms 6 gadiem
KP,Bērks,Hardevejs,Ntilikina būtu labs pamats sākumam .Kanters ir labs bet viņa defs (bloki un rādītājs +/-)nav labs.

     [+] [-]

, 2018-03-31 11:27, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: KP,Bērks,Hardevejs,Ntilikina būtu labs pamats sākumam .Kanters ir labs bet viņa defs (bloki un rādītājs +/-)nav labs.
Bērks un Hardevejs ir scoreri no beņķa, labākajā gadījumā 6-7. rotācijas spēlētājs. Ntilikina ir parādījis sevi kā labu defa kapli, dažus flashus uzbrukumā ,bet tur vēl nav skaidrs vai būs playoff līmeņa komandas starteris. Kanters ir izmirstoša suga, nav ļoti mobils, no perimetra neuzbrūk, posta spēlētājs, kas var nogrābt rebus, bet kurš aizsardzībā ir nulle + pārāk dārgs, lai nāktu no benķa. Pa lielam nikiem ir tikai KP, kurš arī vēl nav skaidrs vai var būt pirmā opcija un vilkt komandu kā Davis, KAT utt.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-31 11:37, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Bērks un Hardevejs ir scoreri no beņķa, labākajā gadījumā 6-7. rotācijas spēlētājs. Ntilikina ir parādījis sevi kā labu defa kapli, dažus flashus uzbrukumā ,bet tur vēl nav skaidrs vai būs playoff līmeņa komandas starteris. Kanters ir izmirstoša suga, nav ļoti mobils, no perimetra neuzbrūk, posta spēlētājs, kas var nogrābt rebus, bet kurš aizsardzībā ir nulle + pārāk dārgs, lai nāktu no benķa. Pa lielam nikiem ir tikai KP, kurš arī vēl nav skaidrs vai var būt pirmā opcija un vilkt komandu kā Davis, KAT utt.
kat velk labāk nekā KP?pastāsti ko jaunu man

  -2 [+] [-]

, 2018-03-31 11:58, pirms 6 gadiem
jurijs_petrovs_1167062803349920 rakstīja: kat velk labāk nekā KP?pastāsti ko jaunu man
Kristaps Porzingis vs. Karl-Anthony Towns...

KP tik blokos ieliek, +izlaidis jau 60 spēles vairāk kā KAT !!!

  +2 [+] [-]

, 2018-03-31 12:41, pirms 6 gadiem
Nekas baigi nepareizs jau itkā šeit nav bet vienmēr smīdina tādas žurnālistikas paraugstundas. Uzdod trenerim/spēlētājam plašu jautājumu, viņš atbild ar "jā" vai "varbūt" un viss, spriedums parakstīts. Virsrakstā viss apgalvojums jau citāta formā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-31 18:13, pirms 6 gadiem
jurijs_petrovs_1167062803349920 rakstīja: kat velk labāk nekā KP?pastāsti ko jaunu man
Pa lielam līdz šim KAT gandrīz liek vienos vārtos KP.
Vienīgi KP ir apakšā lielāks potenciāls un harizma, kas NBA galīgi nav nesvarīgi, vai KP to visu realizēs, to mēs tikai redzēsim, bet pašreiz KAT ir soli priekšā.

     [+] [-]

, 2018-03-31 23:02, pirms 6 gadiem
andzis rakstīja: Pa lielam līdz šim KAT gandrīz liek vienos vārtos KP.
Vienīgi KP ir apakšā lielāks potenciāls un harizma, kas NBA galīgi nav nesvarīgi, vai KP to visu realizēs, to mēs tikai redzēsim, bet pašreiz KAT ir soli priekšā.
Es ieteiktu visiem statu ''analizētājiem'' paskatīties spēles un salīdzināt KP un KAT aizsardzību. Tas, ka KAT tur ir par cik punktiem vai rebiem vairāk, vēl neko nenosaka. Šobrīd, kad Minesotai ir savainots Batlers, mēs varam redzēts, cik izslavēts ''vilcējs'' ir KAT.

     [+] [-]

, 2018-04-02 11:40, pirms 6 gadiem
doktors doks rakstīja: Es ieteiktu visiem statu ''analizētājiem'' paskatīties spēles un salīdzināt KP un KAT aizsardzību. Tas, ka KAT tur ir par cik punktiem vai rebiem vairāk, vēl neko nenosaka. Šobrīd, kad Minesotai ir savainots Batlers, mēs varam redzēts, cik izslavēts ''vilcējs'' ir KAT.
Pievienojoties šim viedoklim, vēl vēlos piebilst, ka noņemot tgd KP no Knickiem, mēs redzam, cik patiesībā liela bija viņa ietekme uz komandas sniegumu.