Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs un Lopess atzīti par nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem

Rolands Eliņš

Karijs un Lopess atzīti par nedēļas labākajiem NBA spēlētājiem
Bruks Lopess un Stefens Karijs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija nosaukusi aizvadītās nedēļas labāko spēlētājus katrā konferencē. Austrumos šis gods pienākas Brukam Lopesam, bet Rietumos - Stefenam Karijam.

Centrs Bruks Lopess aizvadītajā nedēļā palīdzēja "Nets" vienībai izcīnīt trīs uzvaras četrās spēlēs, saglabājot tās izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs. Lopess vidēji mačā guva 28,8 punktus, savāca 8,5 atlēkušās bumbas un bloķēja 2,25 metienus, kā arī izcēlās ar metienu precizutāti 57,8% apmērā.

"Nets" šobrīd tikai par uzvaru atpaliek no konferences astotajā vietā esošās "Celtics", turklāt aizvadījusi divas spēles mazāk. Lopess sezonā kopumā gan izcēlies ar komandas līderim pieticīgiem skaitļiem, proti, vidēji spēlē gūti 16,6 punkti un 7,1 atlēkusī bumba. Šī ir pirmā reize viņa karjerā, kad iegūta nedēļas labākā spēlētāja balva.

Savukārt Stefens Karijs, kurš tiek uzlūkots kā viens no MVP balvas kandidātiem, par nedēļas labāko atzīts otro reizi šosezon. Aizvadītās nedēļas četrās spēlēs viņš palīdzēja "Warriors" gūt četras uzvaras, turklāt visas uzvaras bija pret komandām, kuras šobrīd atrodas "play-off" zonā. Karijs visās četrās bija rezultatīvākais, vidēji gūstot 30 punktus, turklāt "Warriors" visās spēlēs uzvarēja ar vismaz 13 punktu pārsvaru.

Karijam šajā periodā arī vidēji 8,0 rezultatīvas piespēles un 63% precizitāte no tālmetienu līnijas, bet "Warriors" sasniegusi 60 uzvaru robežu jau deviņas spēles pirms regulārās sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +4 [+] [-]

, 2015-03-31 14:48, pirms 9 gadiem
CURRY MVP.

  +4 [+] [-]

, 2015-03-31 16:17, pirms 9 gadiem
Daumants666 rakstīja: CURRY MVP.
bez šaubām, Warriors var izcīnīt pat vairāk uzvaras kā Mavs trakajā sezonā.