Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" viesosies Oklahomsitijā; "Lakers" - Bostonā

Andrejs Siliņš

"Warriors" viesosies Oklahomsitijā; "Lakers" - Bostonā
Kobe Braientam un Monta Elisam šonakt cīņas izbraukumos.
Foto: AFP/Scanpix

Andris Biedriņš un Goldensteitas "Warriors" šonakt 2:00 pēc Latvijas laika sāks cīņu par 14. uzvaru sezonā, viesos cīnoties ar Oklahomsitijas "Thunder". Gaidot spēli, jau 22:30 iespēja sekot varenajam Bostonas "Celtics" un Losandželosas "Lakers" duelim.

"Thunder" aizvada veiksmīgāko sezonu kopš pārcelšanās no Sietlas uz Oklahomsitiju (līdz ar to arī nosaukuma maiņa, iepriekš "SuperSonics") un šobrīd ir tikai vienas uzvaras attālumā no izslēgšanas spēlēm nepieciešamā astotnieka Rietumu divīzijā. Uzvaras "Thunder" nepieciešamas kā ēst, jo katrs zaudējums nozīmē konkurentu attālināšanos. Pēdējos desmit mačos uzvaras un zaudējumi dalīti uz pusēm, bet pēdējos piecos mačos izcīnītas divas uzvaras, no tām viena pēdējā spēlē pret spēcīgo Denveras "Nuggets" (101:84). Tā sekoja pēc trīs zaudējumu sērijas, kas, acīmredzot, bija pamatīgi saniknojusi oklahomiešus, spriežot pēc denveriešu sagraušanas.

"Warriors", kā jau visas sezonas gaitā, arī pēdējā laikā gājis smagi. Patiesībā pēdējā uzvara izcīnīta pat salīdzinoši nesen - 22. janvārī, taču, kā jau NBA specifikai piedienas, spēļu kalendārs ir ļoti sablīvēts, līdz ar to kopš pēdējās uzvaras astoņu dienu laikā piedzīvoti vēl četri zaudējumi. Gan komandas galvenais treneris Dons Nelsons, gan spēlētāji pēdējā laikā uzsvēruši pašatdeves trūkumu mačos, minot to kā galveno iemeslu neveiksmīgajam sniegumam. "Zinu, ka mums patiešām jāsāk spēlēt visiem kopā kā komandai, jo šobrīd mēs nespēlējam ar pietiekami lielu enerģiju," izteicies Andris Biedriņš.

"Thunder" rindās nekādu nozīmīgu savainojumu spēlētājiem nav, un ierindā ir visi spēcīgākie, izņemot Kailu Vīveru (plecs). Pārliecinošs komandas līderis ir uzbrucējs Kevins Durants - 29,3 punkti un 7,3 atlēkušās bumbas, bet Rasels Vestbrūks vidēji atdevis 7,3 rezultatīvas piespēles. Tikmēr "Warriors" rindās Monta Elisam 25,9 punkti un 5,6 piespēles, savukārt Andra Biedriņa kontā 7,7 atlēkušās bumbas. Ierindā pēc savainojumu izārstēšanas atgriezušies vairāki spēlētāji, taču ir pietiekami daudz tādi, kuri joprojām nevar spēlēt - snaiperis Entonijs Morovs (celis), Entonijs Rendolfs (potīte), Kalena Azubuike (celis), Radža Bels (gurns), Brendans Raits (plecs) bet Vladimirs Radmanovičs atgriezīsies kuru katru brīdi.

"Celtics" vs. "Lakers". I daļa

Trīs ar pusi stundas pirms Oklendas un Oklahomsitijas komandu cīņas, kas interesē Andra Biedriņa līdzjutējus, sāksies spēle, kura liekus komentārus neprasa - Losandželosas "Lakers" viesosies Bostonā pie vietējā "Celtics". Vēsturiskais duelis šajā sezonā vēl nav risinājies, un šovakar būs pirmā savstarpējā cīņa abu komandu starpā. Jau 18. februārī abas vienības tiksies otro un pēdējo reizi regulārajā sezonā. Vai abas tiksies arī izslēgšanas spēlēs? To rādīs laiks, bet skaidrs, ka tas varēs notikt tikai un vienīgi gadījumā, ja abas iekļūs finālā.

"Lakers" aizvada kārtējo teicami sezonu un šobrīd ir favorīti numur viens savā Rietumu konferencē, savukārt "Celtics" šajā sezonā neklājas tik labi kā iepriekš. Pagaidām 29 uzvaras 44 aizvadītos mačos un trešā vieta Austrumu konferencē, atpaliekot par divām uzvarām no otrajā vietā esošās Orlando "Magic", bet par astoņām uzvarām atpaliekot no Klīvlendas "Cavaliers", kas ir pārliecinoši pirmie konferencē. "Lakers" uzvaras gadījumā šonakt losandželosieši izlīdzinās bilanci ar "Cavaliers" cīņā par līderpozīcijām līgā kopumā, tiesa, joprojām būs aiz "Cavs" (abos savstarpējos šīs sezonas mačos "Lakers" zaudēja).

"Mēs jūtam, ka šī ir spēle, kurā vienkārši ir jāuzvar," kaujinieciski noskaņots ir losandželosietis Pols Pīrss, kurš jau gadiem pārstāv Bostonas "Celtics" vienību. Pīrss uzsver, ka uzvara pret "Lakers" būtu ļoti svarīga no psiholoģiskā viedokļa, gatavojoties izslēgšanas cīņām. "Vienmēr, kad atgriežamies Bostonā, tas ir īpaši jo šeit mēs zaudējām čempiontitulu 2008. gadā. Visas tā laika atmiņas ataust," "Lakers" aizsargs Kobe Braients norāda, ka vēsturiskie notikumi Bostonā uzlādē "Lakers" spēlētājus.

     [+] [-]

, 2010-01-31 18:49, pirms 14 gadiem
Gaidāmas aizraujošas spēles
Spēlu skatišanas un linki foruma

     [+] [-]

, 2010-01-31 18:49, pirms 14 gadiem
Sities jacensas panemt.
Biedrinu ar turiafu gaidu abus vienlaicigi laukuma!@!!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-31 18:51, pirms 14 gadiem
Uh celtics vs Lakers,tikko noskatījos espn mazu filmiņu par Bērda un Maģiskā cīņām

  +1 [+] [-]

, 2010-01-31 18:53, pirms 14 gadiem
Bāc rakstits, ka Polss viesos dzimtaja pilsētā, nakamaja teikuma jau rakstits, ka Kobe atgriezisies Bostonā Kur tad īsti spēle?

     [+] [-]

, 2010-01-31 18:56, pirms 14 gadiem
LAL un BOS spēle izskatās, ka būs ļoti interesanta un principiāla..! + cerams, ka AB vismaz kaut ko parādīs pret OKC, jo no GS kā komamdas laikam nekādu dižo spēli nesagaidīt.! Atkal droši vien, ka "puļīs" savus pustālos un viss..

     [+] [-]

, 2010-01-31 19:14, pirms 14 gadiem
Morgiladze rakstīja: Silin tu kaadreiz palasi ko raksti? Losandzelosietis Pols Piirss
Viņš ir no Losandželosas.. Autors neko nepareizu neuzrakstīja.

     [+] [-]

, 2010-01-31 19:57, pirms 14 gadiem
Nebūs abas šīs komandas lielajā finālā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-31 20:36, pirms 14 gadiem
Gaidāma aizraujoša spēle starp LAL un BOS.
Spēli varēsiet vērot atdhe.net

     [+] [-]

, 2010-01-31 21:32, pirms 14 gadiem
kaads nezin vai sho speeli shodien neraada lattelecom NBA TV????

     [+] [-]

, 2010-01-31 22:00, pirms 14 gadiem
nu ko kuru speli atkal radis nba t v?kkadu pashu neintresantako un noteikti kas no pasha riita...idioti vareja radit Bostonas:lakers machu vai kadu klivlendas maču

     [+] [-]

, 2010-02-01 02:42, pirms 14 gadiem
kāds wariors spēli skatās?

     [+] [-]

, 2010-02-01 02:48, pirms 14 gadiem
Jā, bet links kreiss. :/ atdhe.net: Watch Live Golden State Warriors vs Oklahoma...

     [+] [-]

, 2010-02-01 02:50, pirms 14 gadiem
vairs nestrādā