Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeralds Grīns atgriežas ''Rockets'', Tērners beidz karjeru un kļūs par ''Celtics'' asistentu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Džeralds Grīns atgriežas ''Rockets'', Tērners beidz karjeru un kļūs par ''Celtics'' asistentu
Džeralds Grīns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Tiek ziņots, ka 34 gadus vecais basketbolists Džeralds Grīns uz vienu gadu par veterāna minimumu pievienosies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Hjūstonas ''Rockets'', kuru savas karjeras laikā jau ir pārstāvējis. Tikmēr Šarlotes ''Hornets'' paziņojusi, ka sezonu uzsāks bez skatītājiem tribīnēs, bet Evans Tērners nolēmis beigt basketbolista karjeru, kļūstot par Bostonas ''Celtics'' galvenā trenera asistentu.

Džeralds Grīns izlaida visu 2019./2020. gada sezonu lauztas kājas dēļ. Šodien tiek ziņots, ka basketbolists pievienosies Hjūstonas ''Rockets'', noslēdzot negarantētu vienošanos uz vienu sezonu par veterāna minimumu. Pirmssezonas nometnē 34 gadus vecajam Grīnam nāksies pierādīt savu lietderību, lai iekļūtu sastāvā.

Savas NBA karjeras laikā Džeralds Grīns spēlējis tādos klubos kā Bostonas ''Celtics'', Fīniksas ''Suns'', Maiami ''Heat'', Indianas ''Pacers'', Dalasas ''Mavericks'', Bruklinas ''Nets'' un Minesotas ''Timberwolves''. Vidējo gūto punktu ziņā veiksmīgāka bija 2013./2014. gada sezona ''Suns'' rindās, kad basketbolists izcēlās ar 15.8 gūtiem punktiem.

Tikmēr Šarlotes ''Hornets'' paziņojusi, ka uzsāks NBA sezonu bez skatītājiem tribīnēs. Konsultējoties ar vietējām varas iestādēm, noteikts, ka iekštelpās organizētām sporta sacensībām Šarlotē jāievēro ļoti augsti drošības standarti. Savā paziņojumā komanda minējusi, ka turpinās darbu pie fanu atgriešanas arēnā: ''Mēs strādāsim ar štata un pilsētas veselības iestādēm, kā arī NBA, lai izstrādātu plānu, kas ļaus atgriezties līdzjutējiem uz mūsu spēlēm drošā veidā.''

Iepriekš NBA pieņēma lēmumu, kas ļauj komandām aizpildīt tribīnes no 25-50 %, taču tas atkarīgs no katra štata noteikumiem Covid19 pandēmijas ierobežošanā.

Līdzšinējais Atlantas ''Hawks'' spēlētājs Evans Tērners nolēmis beigt karjeru un šobrīd tuvojas tam, lai kļūtu par Breda Stīvensa palīgu Bostonas ''Celtics''. Bijušais basketbolists strādās pie spēlētāju attīstības. Savas NBA karjeras laikā Tērners spēlējis tādās komandās kā Filadelfijas ''76ers'', Bostonas ''Celtics'', Portlendas ''TrailBlazers'', Indiānas ''Pacers'' un Atlantas ''Hawks''. Produktīvāko sniegumu basketbolists rādīja ''76ers'' sastāvā, vēlāk saņemot finansiāli izdevīgus piedāvājumus citur. 2019./2020. gada sezonā Tērners 19 spēlēs ''Hawks'' sastāvā izcēlās ar 3.3 punktiem un 2 atlēkušām bumbām vidēji 13.2 pavadītajās minūtēs uz laukuma.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/espn_macmahon/s...
https://www.charlotteobserver.com/s...

     [+] [-]

, 2020-11-30 18:52, pirms 3 gadiem
Sarauj !!!