Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

No traumām atlabušie Džordžs un Durents nedēļas labākie NBA

Rolands Eliņš

No traumām atlabušie Džordžs un Durents nedēļas labākie NBA
Pols Džordžs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas vadība paziņojusi, ka par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti vieglie uzbrucēji Pols Džordžs no „Pacers” un Kevins Durents no „Thunder”, kuri abi šajā nedēļā izcīnīja pa trim uzvarām un vidēji spēlē sameta vairāk par 30 punktiem.

Austrumu konferencē par nedēļas labāko spēlētāju tika atzīts Pols Džordžs, kurš aizveda „Pacers” līdz bilancei 3-0 un uzvarām pret „Wizards”, „Bulls” un „Lakers”. Džordžs vidēji mačā guva 37.3 punktus, savāca 6.7 atlēkušās bumbas un izdarīja 2.3 rezultatīvas piespēles, turklāt uzbruka grozam ar 55% precizitāti. Viņa rezultatīvākā spēle bija pret Vašingtonu, kad izdevās gūt 40 punktus.

Džordža karjerā šī ir ceturtā reize, kad izdevies iegūt nedēļas labākā spēlētāja titulu, un pirmā reize kopš 2014. gada janvāra. Jāatgādina, ka Džordžs smagas traumas dēļ izlaida praktiski visu iepriekšējo sezonu, taču šosezon ir atgriezies iepriekšējā sportiskajā kondīcijā un ir viens no līgas rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Arī Kevins Durents iepriekšējā sezonā mocījās ar traumām, turklāt nav spējis no tām izvairīties arī šajā sezonā, izlaižot sešas spēles novembra vidū. Durents nosaukts par Rietumu konferences vērtīgāko spēlētāju aizvadītajā nedēļā, kad atzīmējās ar uzvarām pār „Jazz”, „Nets” un „Pistons”, kā arī vidēji spēlē guva 30.3 punktus, savāca 8.3 atlēkušās bumbas, izdarīja 3.7 rezultatīvas piespēles un bloķēja 2.3 pretinieku metienus. Durentam šis ir 20. nedēļas MVP apbalvojums karjerā, taču pirmais kopš šī gada janvāra.

No Kristapa Porziņģa pārstāvētās „Knicks”, kura cietusi četrus zaudējumus pēc kārtas, šoreiz neviens uz nedēļas labākā spēlētāja balvu nepretendēja, taču Austrumu konferencē to darīja Kemba Volkers („Hornets”), Kevins Lavs („Cavaliers”), Viktors Oladipo („Magic”), Roberts Kovingtons no vēl ne reizi neuzvarējušās „76ers” un Toronto basketbolisti Demārs Derouzans un Kails Laurijs. Savukārt Rietumos balvai tika izvirzīti Deimiens Lilards no „Trail Blazers”, Dreimonds Grīns no „Warriors”, Džeimss Hārdens no „Rockets” un Bleiks Grifins no „Clippers”.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +4 [+] [-]

, 2015-11-30 22:58, pirms 8 gadiem
Neticēju, ka PG13 spēs atgriezties šajā līmenī. Rspct

  +4 [+] [-]

, 2015-11-30 23:22, pirms 8 gadiem
Džordžs kaplis! Pacerus pilnīgi negaidīti pacēlis augstumos šogad Ja tikai palīgu vairāk būtu...

  -3 [+] [-]

, 2015-12-01 00:42, pirms 8 gadiem
Cerams, ka Bertāns tā pat atgriezīsies Eirolīgā!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 11:09, pirms 8 gadiem
jocker rakstīja: Džordžs kaplis! Pacerus pilnīgi negaidīti pacēlis augstumos šogad Ja tikai palīgu vairāk būtu...
Vajag kārtīgu PF

     [+] [-]

, 2015-12-01 12:28, pirms 8 gadiem
Kad izlasiju durents, padomaju, nu nejau Analds Reliņš taisīja rakstu. Pabraucu augstāk - nekāda brīnuma. Neesmu es lv dzirdejis kad kads saka Durents, ir dzirdēts Durants. Tad jau džeimss varētu būt džamss, karijs varētu būt kerijs utt

  +2 [+] [-]

, 2015-12-01 16:59, pirms 8 gadiem
ir ieprieksh bijis taa, ka fujaks peec tik nopietnas traumas kljuust par MVP kandidaatu un uzlabo statistiku gandriiz jebkuraa ailee ? PG13 nereaals

  +1 [+] [-]

, 2015-12-01 17:47, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Vajag kārtīgu PF
PG13 (lol) laiž pa PF. tur centru normālu vajag lai šie būtu contenderi