Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

D'Antoni pievienojas Nešam ''Nets'' treneru kolektīvā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

D'Antoni pievienojas Nešam ''Nets'' treneru kolektīvā
Maiks D'Antoni. Foto: AFP / Scanpix

ESPN ziņo, ka bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas ''Rockets'' galvenais treneris Maiks D'Antoni pievienosies Stīvam Nešam kā viņa asistents Bruklinas ''Nets''. Tāpat kā asistents Nešam palīdzēs Ime Udoka, kurš vairākus gadus bijis Grega Popoviča palīgs Sanantonio ''Spurs''.

Par vienu no skaļākajiem pārsteigumiem treneru izvēlē parūpējās Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas ''Nets'', kas lēma par labu Stīvam Nešam un viņa kandidatūrai. Nešam gan tā būs pirmā pieredze galvenā trenera amatā, iepriekš strādājot kā konsultantam Goldensteitas ''Warriors'' rindās. Iepriekš viņa bijušais komandas biedrs Fīniksas ''Suns'' rindās Amāre Stademairs piekrita kļūt par viņa asistentu, kas arī Stademairam būs pirmā pieredze kādā no trenera amatiem NBA.

Šodien ESPN ziņo, ka bijušais Hjūstonas ''Rockets'' galvenais treneris, kas iepriekš trenējis Stīvu Nešu Fīniksas ''Suns'', Maiks D'Antoni piekritis kļūt par Neša palīgu Bruklinas ''Nets''. Laikā, kad Nešs spēlēja D'Antoni vadībā Fīniksā, uzbrukums tika balstīs uz metiena izpildi septiņās sekundēs vai mazāk, tādējādi kļūstot par vienu no rezultatīvākajām komandām NBA. Tāpat ''Nets'' treneru sastāvu papildinās Ime Udoka, kas ilgus gadus bijis Grega Popoviča palīgs Sanantonio ''Spurs''. Iepriekšējo sezonu gan Udoka pavadīja ''76ers'' treneru kolektīvā, bet šajā starpsezonā tika intervēts galvenā trenera vakantajiem amatiem dažādās līgas komandās.

Maiks D'Antoni bez darba Fīniksas ''Suns'' un Hjūstonas ''Rockets'' kā galvenais treneris strādājis arī Losandželosas ''Lakers'' un Ņujorkas ''Knicks'', bet šajā starpsezonā bija tuvu tam, lai kļūtu par Filadelfijas ''76ers'' speciālistu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn

     [+] [-]

, 2020-10-30 16:24, pirms 3 gadiem
Te jau, man liekas, veidojas kas interesants. Nešs kā spēlētājs bija ar augstu IQ un bija labs diriģents, viņš varētu izšaut kā Kerrs. D`Antoni ir tīri uz uzbrukumu tendēts, un Udoka, ja nemaldos, ir uz aizsardzību balstīts, izejot Popa skolu. Ļoti daudzdimensiāls treneru štābs. Tik man tad rodas jautājums kāds pienesums būs no Stademaira, un priekš kam viņu vispār vajadzēja.

     [+] [-]

, 2020-10-30 16:27, pirms 3 gadiem
Fīniksas Nets

     [+] [-]

, 2020-10-30 16:32, pirms 3 gadiem
yeah rakstīja: Te jau, man liekas, veidojas kas interesants. Nešs kā spēlētājs bija ar augstu IQ un bija labs diriģents, viņš varētu izšaut kā Kerrs. D`Antoni ir tīri uz uzbrukumu tendēts, un Udoka, ja nemaldos, ir uz aizsardzību balstīts, izejot Popa skolu. Ļoti daudzdimensiāls treneru štābs. Tik man tad rodas jautājums kāds pienesums būs no Stademaira, un priekš kam viņu vispār vajadzēja.
Stademairs,cik noprotu,ir vairāk ņemts ar domu individuāli darboties ar spēletājiem (player development).