Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: SandisL

Porziņģis: "Redzu, ka faniem sāku iepatikties"

Porziņģis: "Redzu, ka faniem sāku iepatikties"
Kristaps Porziņģis pret Maiku Skotu
Foto: AP/Scanpix

Savu otro spēli Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) ietvaros aizvadīja Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā Ņujorkas “Knicks” vienība, kas piedzīvoja savu pirmo sezonas zaudējumu pret Atlantas “Hawks” – 101:112. Porziņgis pēcspēles intervijā atzina, ka ir nepieciešams laiks, lai komanda saspēlētos un izcīnītu uzvaras pret tāda līmeņa komandām kā “Hawks”.

“Spēli neuzsākām pārāk labi, nevarējām atrast ritmu. Viņi [“Hawks”] aizvadīja ļoti labu spēli, bija vadībā ar desmit punktiem, bet mēs nespējām salauzt spēli,” par vakardienas spēli izteicās Kristaps Porziņģis. “No pašas pirmās minūtes mēs nedrīkstam atļaut viņiem izvirzīties vadībā. Mums ir jābūt pilnīgi koncentrētiem, jāspēlē ar augstu intensitāti, lai spēles laikā atrastos vienādās pozīcijās ar pretinieku un galotnē spētu uzvarēt.”

Par to kādas sajūtas ir pēc pirmā zaudējuma, Porziņģis atbildēja optimistiski: “Nekad nav patīkami zaudēt. Bet tagad mums ir jākoncentrējas nākamajai spēlei un ir jāturas kopā kā komandai. Tas prasīs kādu laiku, lai saspēlētos un parādītu lielisku basketbolu. Bet mēs kļūstam labāki, piestrādāsim pie savas spēles un būsim gatavi spēlei pret Vašingtonu.” Tika jautāts, kā Porziņgis tagad jūtas, kad Ņujorkas fani par viņu ir sajūsmā, pretēji drafta naktij: “Domāju, ka viņi mani vienkārši nepazina, nezināja manu personību un to, kā es spēlēju. Bet tagad viņi redz, cik kaislīgs esmu pret basketbolu un Ņujorku. Redzu, ka faniem sāku iepatikties. Galvenais, kas ir jādara – jāspēlē ar pilnu atdevi un, tad arī komanda uzvarēs.”

Pēcspēles intervijā Karmelo Entonijs ar humoru atbildēja uz jautājumu, par Porziņģa spilgto epizodi, kurā viņš atņemot bumbu izskrēja ātrajā uzbrukumā uz grozu: “Es zināju, ka viņš tā var izdarīt. Esmu priecīgs, ka līdzjutējiem bija iespēja to redzēt. Viņš drīz kļūs par līdzjutēju mīļako spēlētāju, to var redzēt...”

“Knicks” galvenais treneris Dereks Fišers neuzskata, ka komandas spēlei bijušas kādas lielas problēmas, drīzāk “Hawks” ir lieliska komanda un tādas komandas var veiksmīgāk aizvadīt ilgāku laika periodu – visas 48 minūtes. "Mēs redzam atšķirību, kādā līmenī ir viņi [Atlanta] un, kur esam mēs. Mums ir jāmācās no tā [zaudējuma] un jāiet uz priekšu.”

Runājot par Porziņģa sniegumu, Fišers atzina, ka latvietis vēl mācās, kā pareizāk nospēlēt aizsardzībā un uzbrukumā pret dažādiem spēlētājiem. "Viena lieta ir tad, kad viņu sedz [Tjagu] Spliters, nākamajā epizodē viņu sedz Pols Milseps vai viņš sedz Milsepu. Tas ir attīstības process un mēs mācīsimies no šī zaudējuma, bet nav laika pārdzīvot – ir jāgatavojas nākamajai spēlei pret Vašingtonu.”

Nākamo spēli Ņujorkas “Knicks” un Kristaps Porziņģis aizvadīs viesos Vašingtonā, 1. novembrī, naktī uz svētdienu, plkst. 1.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Knicks Video | New York Knicks
NBA.com: Promo


, 2015-10-30 11:35, pirms 8 gadiem
Noteikti ir vērts negulēt un noskatīties KP spēli. Vakar ne mirkli nenožēloju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-30 12:18, pirms 8 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: pēc drafta fani bij savādāk noskaņoti
Eu, ja?
, 2015-10-30 12:21, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Noteikti ir vērts negulēt un noskatīties KP spēli. Vakar ne mirkli nenožēloju
Tik speles sakuma bija dazas mulkigas kludas!
, 2015-10-30 12:23, pirms 8 gadiem
Patīc, jo ir iemesls, lai to darīt https://www.youtube.com/watch?v=EVK...
, 2015-10-30 12:33, pirms 8 gadiem
Būtu ielicis to trosi nākamajā uzbrukumā pēc danka arēnā vsp būtu norauts jumts!
, 2015-10-30 13:27, pirms 8 gadiem
Līdz pirmam lielam feilam... Tā tomēr ir NY.
Slēpts komentārs: M
, 2015-10-30 13:50, pirms 8 gadiem
Modritis rakstīja: Tik speles sakuma bija dazas mulkigas kludas!
Iemesls vakardienas zaudējumam bija visas komandas muļķīgās kļūdas... jāsāka, ka Carmelo ar vēl ne tuvu savai labākajai spēlēi pagaidām
, 2015-10-30 14:09, pirms 8 gadiem
nu spele bij ti ktiesham interesanta zheel ka troshkas vel neiekrita bet jaapsveic kristaps ar 1 vietu nba dienas top 5 2 speles nba un jau 1 vieta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-30 15:07, pirms 8 gadiem
Ak, valoda, valodiņa: "..Mums ir jābūt pilnīgi koncentrētiem "
Ja tulkojam, tad vismaz pārlasam kā tas izklausās latviešu valodā.
, 2015-10-30 15:25, pirms 8 gadiem
ghettostar rakstīja: Ak, valoda, valodiņa: "..Mums ir jābūt pilnīgi koncentrētiem "
Ja tulkojam, tad vismaz pārlasam kā tas izklausās latviešu valodā.
Tās bija padomju laika treniņu metodes: treniņu laikā nedrīkst dzert ūdeni, jo ūdens samazina sportista koncentrāciju (ne koncentrēšanos) Ah, jā, ķīmiķu humors
, 2015-10-30 20:10, pirms 8 gadiem
Nav ko nemt piere tos imbicilus kas pus speli dolbi difens, difens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-10-30 22:13, pirms 8 gadiem
ghettostar rakstīja: Ak, valoda, valodiņa: "..Mums ir jābūt pilnīgi koncentrētiem "
Ja tulkojam, tad vismaz pārlasam kā tas izklausās latviešu valodā.
Nu tev kā lielam valodniekam, "koncentrējušamies" noteikti patiktu labāk.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
12

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.