Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sanantonio pagarina līgumu ar Pārkeru

Sanantonio pagarina līgumu ar Pārkeru
Pirmā spēle pēc jaunā līguma iegūšanas Tonijam Pārkeram šonakt pret Ņūorleānas "Hornets" un Krisu Polu
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs" kliedējis neskaidrību par saspēles vadītāja Tonija Pārkera nākotni komandā ar līguma pagarināšanu, par ko paziņots šodien.

Sanantonio "Spurs" pagarinājis līgumu uz vairākiem gadiem ar Francijas saspēles vadītāju Toniju Pārkeru. Jauno sezonu Pārkers sāka ar līgumu, kas nākamajā vasarā beigtos, tāpēc jau iepriekš bijušas dažādas runas par 28 gadus vecā spēlētāja nākotni Sanantonio. Pats Pārkers vairākkārt bija norādījis, ka labprāt paliktu "Spurs", taču līdz šodienai nebija panākta nekāda vienošanās. Pagaidām nav zināmas Pārkera jaunā līguma detaļas.

Jaunajā sezonā Pārkers ar "Spurs" aizvadījis vienu regulārās sezonas spēli, pieveicot Indiānas "Pacers" (122:109). Pārkers laukumā pavadītajās 38 minūtēs bija līmenī, gūstot 20 punktus un atdodot deviņas rezultatīvas piespēles. Šonakt Sanantonio klubs savā laukumā uzņems Ņūorleānas "Hornets". Šīs spēles sākums pulksten 3:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
ESPN

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-10-30 21:14, pirms 13 gadiem
Nebūs Knicks pie Stademaiera