Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs izlaidīs spēli pret "Lakers"

Karijs izlaidīs spēli pret "Lakers"
Stefens Karijs aizsardzībā pret Baronu Deivisu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" saspēles vadītājs Stefens Karijs nav devies kopā ar komandu uz Losandželosu, kur svētdien būs spēle pret vietējo "Lakers", jo nav atlabis no potītes savainojuma.

Piektdienas spēlē pret Losandželosas "Clippers", kurā "Warriors" guva uzvaru ar 109:91, labās potītes savainojumu atsvaidzināja saspēles vadītājs Stefens Karijs. Līdz ar to Goldensteitas kluba pamatsastāva saspēles vadītājs izlaidīs nākamo spēli, kas būs svētdien Losandželosā pret "Lakers".

Sākotnēji labās kājas potīti Karijs savainoja viena no pēdējām pirmssezonas pārbaudes spēlēm, bet tā vēlreiz tika sastiepta sezonas pirmajā spēlē pret Hjūstonas "Rockets". Savainojums nebija tik nopietns, lai liegtu piedalīties nākamajā spēlē pret "Clippers", kurā potīte kādā no epizodēm trešajā ceturtdaļā tika sastiepta vēl vienu reizi. Līdz ar to tagad Karijam nāksies izlaist vismaz vienu spēli.

Divās aizvadītajās spēlēs jaunajā sezonā 22 gadus vecais basketbolists atzīmējies ar vidēji gūtiem 20,5 punktiem un 8,5 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
ESPN

 +12 [+] [-]

, 2010-10-31 00:00, pirms 13 gadiem
AHHH buus gruuti bez vina tik labi iesaaka
Slēpts komentārs: scmn
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-31 01:24, pirms 13 gadiem
njaa Gordons smago ankle breaker uztaisija, bet nu neko, lai veseljojaas un turpina speeleet, kaa iesaaka, prieks skatiities!

  +3 [+] [-]

, 2010-10-31 09:16, pirms 13 gadiem
Goldensteita ,manuprāt, ir tā komanda kura visneprognozējamākā ir tieši pret līgas spēcīgākajām komandām, tākā nedomāju ka viņiem nav cerību