Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gārnets trenēs Džeimsu? Lū aicina Gārnetu kļūt par viņa palīgu

Gārnets trenēs Džeimsu? Lū aicina Gārnetu kļūt par viņa palīgu
Kevins Gārnets
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Klīvlendas "Cavaliers" galvenais treneris Tairons Lū pēc treniņa medijiem atklāja, ka labprāt redzētu karjeru beigušo Kevinu Gārnetu kā viņa palīgu.

"Esmu ar viņu par to runājis," sacīja Tairons Lū. "Zinu, ka viņa sieva ļoti cenšas viņu pārliecināt nākt un kļūt par treneri. Viņš saka, ka vēl nav tam gatavs. Viņš saka, ka varētu to darīt, tomēr turpina tielēties. Redzēsim. Taču es pilnīgi noteikti atrastu viņam vietu, ja viņš gribētu atgriezties un trenēt."

"Viņš ir viens no maniem labākajiem draugiem," Lū teica par Gārnetu. "Negribēju, lai viņš beigtu karjeru. Domāju, ka viņš kļūs par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš spēlētu gan tīņa gados, gan pēc divdesmit, gan pēc trīsdesmit un arī pēc četrdesmit gadu vecuma. Maijā viņam tikko palika 40."

"Redzot, cik daudz viņš ir paveicis savā karjerā, cik daudz cilvēku centušies viņu atdarināt, cik daudz lietu viņš darījis pirmais…Visā, ko viņš darīja, viņš noteica toni," Lū turpināja. "Tas, kā viņš strādāja katrā treniņā, ar kādu attieksmi izturējās pret darbu katru dienu, kā aizvadīja katru spēli…Viņš šajā ziņā bija gluži kā Lebrons."

"Gārnets no superzvaigznēm bija viens no visvieglāk trenējamajiem spēlētājiem. Atlika tikai pateikt, kas jādara, un viņš to izdarīja," sacīja Lū. "Ja viņam nepatika tas, ko dari, viņš tevi pasauktu maliņā un pateiktu – taču nekad to nedarītu pārējo priekšā. Viņš cienīja jebkuru personu – sākot ar apkopēju un beidzot ar īpašnieku. Gārneta, Braienta, Dankana vienlaicīgā aiziešana nenāk par labu basketbolam, taču mēs visi kļūstam vecāki. Tā ir daļa no spēles."

Gārnets viesojās Losandželosas "Clippers" treniņā, kur palīdzēja spēlētājiem ar padomu. "Gārnets šodien bija fenomenāls," pēc treniņa teica "Clippers" galvenais treneris Doks Riverss. "Pirms nodarbības viņš sniedza padomus spēlētājiem, par ko varētu maksāt lielu naudu, lai to visu redzētu. Viņš ir lielisks skolotājs. Vai viņš varētu kļūt par treneri? Nezinu, vai viņš to vēlas. Viņš nav tik traks."

Izmantotie resursi:
Tyronn Lue has open invitation to Kevin Garnett...


, 2016-09-30 21:58, pirms 7 gadiem
cik daudz lietu viņš darījis pirmais…Visā, ko viņš darīja, viņš noteica toni

Tās te standarta cildinošās frāzes....

Kā viņš varēja visu ko darīt pirmais, ja viņš reāli līgā ienāca kopā ar Dankanu, ko dajebkurš cilvēks novērtēs augstāk. Manās acīs Gārnets ir vispār mēslaine. Pretigs tēls.

Un kas teica, ka no pieredzējuša spēlētāja uzreiz sanāk treneris? Tas ka labs draugs, vot ir līdzīgs stāsts mūsu Saeimai, ka labie draugi un šofera dēli tiek pie amatiem ar galiem.
, 2016-09-30 22:24, pirms 7 gadiem
Vai tad neizrunā Gurnetšs?
, 2016-09-30 23:22, pirms 7 gadiem
Kevijs Gārneijšs?
, 2016-09-30 23:24, pirms 7 gadiem
Viņa senčiem ir sēkla no vikingiem pirms simtiem gadu, tāpēc viņš ir Kevijs Gārneijšs
, 2016-10-01 00:34, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: cik daudz lietu viņš darījis pirmais…Visā, ko viņš darīja, viņš noteica toni

Tās te standarta cildinošās frāzes....

Kā viņš varēja visu ko darīt pirmais, ja viņš reāli līgā ienāca kopā ar Dankanu, ko dajebkurš cilvēks novērtēs augstāk. Manās acīs Gārnets ir vispār mēslaine. Pretigs tēls.

Un kas teica, ka no pieredzējuša spēlētāja uzreiz sanāk treneris? Tas ka labs draugs, vot ir līdzīgs stāsts mūsu Saeimai, ka labie draugi un šofera dēli tiek pie amatiem ar galiem.
1. Kevins jau bija aizvadijis 2 sezonas kad līgā ienāca Tims, bet nejau par to stāsts..
2. Pēdējās sezonas jau viņš bija kā spēlējošais treneris, katrs cilvēks savādāks, un šis spīdeklis ir tas kurš to varētu arī darīt uzreiz pēc spēlētāja karjeras beigšanas, protams ja pats to vēlētos..
, 2016-10-01 07:17, pirms 7 gadiem
Divaini bet par Gārnešs pilnigi neko nezinu xD lai jau pamocas mošk pastrīdesies ar james , lidz ar to nyknicks varetu būt pirmie konf. huehuehue
, 2016-10-01 09:41, pirms 7 gadiem
Viņš konkrēti tagad māca Grifinam kā postā labāk spēlēt gan deffā gan offensā. Beigās izrādīsies, ka būs viens no top trenneriem pec 5 gadi
, 2016-10-01 11:44, pirms 7 gadiem
Dzirdēju, ka viens no PostBrideL.A. apskatniekiem stāstīja, ka Gārnets grib vienoties ar Utah Jazz par asistenta līgumu, tādēļ Klīvlenda negrib laist garām iespēju.
, 2016-10-01 13:42, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Vai tad neizrunā Gurnetšs?
https://www.youtube.com/watch?v=o8x...
, 2016-10-02 12:20, pirms 7 gadiem
TouErs rakstīja: 1. Kevins jau bija aizvadijis 2 sezonas kad līgā ienāca Tims, bet nejau par to stāsts..
2. Pēdējās sezonas jau viņš bija kā spēlējošais treneris, katrs cilvēks savādāks, un šis spīdeklis ir tas kurš to varētu arī darīt uzreiz pēc spēlētāja karjeras beigšanas, protams ja pats to vēlētos..
Nevis spēlējošais treneris, bet tas, kas pamāca savas pozīcijas spēlētājus. Treneris ir tas, kas gudro shēmas. Bet šajā gadījumā pa Lū nav treneris, jo shēmas nosaka LBJ.
, 2016-10-02 12:21, pirms 7 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: Viņš konkrēti tagad māca Grifinam kā postā labāk spēlēt gan deffā gan offensā. Beigās izrādīsies, ka būs viens no top trenneriem pec 5 gadi
Nopietni??? Kur info? Grifinam jau ar posta uzbrukumu problēmu nav. Uzlec vienlaicīgi ar aizsargu, uzlec augstāk un iemet.
, 2016-10-02 12:23, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=o8xCDvWQ20U
Viņš tak stāvēja un pat necentās bloķēt
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
15

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.