Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Veids: "Džeimss ir labākais pasaulē, bet MVP pelnījis ir Adetokunbo"

Veids: "Džeimss ir labākais pasaulē, bet MVP pelnījis ir Adetokunbo"
Dveins Veids un Lebrons Džeimss četrās sezonās "Heat" kopā sasniedza četrus NBA finālus
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Dveins Veids raidījumā "NBA on TNT" atklāja savas domas par to, kurš kļūs par šīs sezonas līgas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

"Jannis uzsāka sezonu kā aizvadītās sezonas MVP," sacīja Veids. "Džeimss visu sezonu viņam dzinās pakaļ, bet Adetokunbo neizdarīja neko tādu, lai zaudētu šo titulu. Ja sezona nebūtu priekšlaicīgi beigusies, tad mēs varētu domāt un diskutēt par to, kurš būs līgas vērtīgākais spēlētājs, bet domāju, ka Adetokunbo ir pelnījis kļūt par MVP, jo viņš bija lielisks visu sezonu līdz tā tika apturēta."

Veids, kuram ar Džeimsu ir ļoti draudzīgas attiecības, noslēdza savu sakāmo ar vārdiem: "17 gadus Džeimss ir bijis lielisks un viņš šobrīd ir labākais spēlētājs pasaulē." Džeimss karjeras laikā pie MVP balvas ir ticis četras reizes. Divas reizes tas notika, kad 2012. un 2013. gadā viņš spēlēja kopā ar Veidu "Heat" komandā, bet Adetokunbo pie šī goda ticis vienreiz – aizvadītajā sezonā.

Džeimss šosezon vidēji guvis 25,7 punktus, atdevis 10,6 rezultatīvās piespēles un savācis 7,9 atlēkušās bumbas, bet Adetokunbo iemetis vidēji 29,6 punktus, savācis 13,7 atlēkušās bumbas un atdevis 5,8 rezultatīvās piespēles.


, 2020-07-30 17:57, pirms 4 gadiem
Nu, Dveins braucot uz LA, dabūs gulēt viesnīcā

Bet es dotu LBJ...
Dž. Dž. Rediks. Foto: GABRIELLA RICCIARDI / ESPN IMAGES
8

Rediks ir kandidāts uz Bertāna pārstāvētās "Hornets" galvenā trenera amatu

NBA klubs Šarlotas "Hornets", kurai ir līgums uz nākamo sezonu ar Dāvi Bertānu, meklē jaunu galveno treneri, un "Athletic" ziņo, ka kā kandidāts tiek izskatīts Dž. Dž. Rediks, bijušais NBA basketbolists, šobrīd TV personība un basketbola komentētājs.
Džeilens Bransons uzbrukumā. Foto. AFP. Scanpix
25

"Knicks" dramatiska uzvara, Marejs ar sirēnlauzi noslēdz atspēlēšanos pret "Lakers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pie otrajām uzvarām pirmās kārtas sērijās tikušas Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvarēja attiecīgi Filadelfijas "76ers" (104:101) un Orlando "Magic" (96:86). Arī čempione Denveras "Nuggets" tikusi pie otrās uzvaras sērijā – tā atspēlējās no -20 un, pateicoties Džamala Mareja uzvaras metienam, līdz ar spēles beigu signālu nokārtoja čempiones uzvaru pret Losandželosas "Lakers" (101:99).
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix
30

Dončičs, Jokičs un Gildžess-Aleksandrs pretendē uz NBA sezonas MVP balvu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi sezonas spēlētāju balvu kandidātus. Uz vērtīgākā basketbolista balvu kandidē Dalasas ''Mavericks'' spēlētājs Luka Dončičs, divkārtējais šīs balvas ieguvējs Nikola Jokičs un ''Thunder'' līderis Šejs Gildžess-Aleksandrs. Divās nominācijās balvu var iegūt debitants Viktors Vembanjamā.