Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" pozitīvu testu dēļ slēgusi treniņu bāzi, "Pelicans" trīs saslimušie

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Nuggets" pozitīvu testu dēļ slēgusi treniņu bāzi, "Pelicans" trīs saslimušie
Nikola Jokičs. Foto: AP / Scanpix

Kā ziņo Ziemeļamerikas lielākā sporta ziņu medija "ESPN" Nacionālajai basketbola asociācijai (NBA) pietuvinātais žurnālists Adrians Vojnarovskis, tad Denveras "Nuggets" slēgusi savu treniņu bāzi pozitīvu koronavīrusa testu dēļ.

"Nuggets" vienības 35 cilvēku delegācijā pirms 7. jūlijā paredzētās došanās uz NBA izslēgšanas spēļu turnīru Orlando pēdējās dienās fiksēti divi jauni pozitīvi Covid-19 testi. Zināms, ka ar elpceļu infekciju iepriekš, uzturoties Serbijas galvaspilsētā Belgradā, inficējās "Nuggets" līderis Nikola Jokičs, kurš trīs mēnešu pārtraukumā zaudējis teju 20 kilogramus svara.

Ar bilanci 43-22 Rietumu konferences trešajā vietā esošā Denveras vienība gan drīzumā plānojot treniņu bāzi atkal atvērt, taču līdz tam veselajiem spēlētājiem ļauti tikai individuālie treniņi ar treneru iesaisti, to laikā ievērojot sociālās distancēšanās noteikumus.

Kā zināms, tad pozitīvs Covid-19 tests bija arī "Nuggets" trenerim Maiklam Melounam.

Savukārt Ņūorleānas "Pelicans" nometnē ar koronavīrusu inficējušies trīs spēlētāji - tas noticis pēc pagājušajā nedēļā notikušās basketbolistu atgriešanās komandas treniņu bāzē. Vienības pārstāvji gan izvēlējās neizpaust, kuri no spēlētājiem ir inficējušies.

"Pelicans" ar bilanci 28-36 ieņēma desmito pozīciju Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +5 [+] [-]

, 2020-06-30 21:35, pirms 4 gadiem
Domājams, ka ar šodienas ziņām sapnis par NBA sezonas atsākšanu arī ir izsapņots.

     [+] [-]

, 2020-06-30 21:52, pirms 4 gadiem
Jokiča -20kg 3mēnešos ir šokējoši.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-30 21:52, pirms 4 gadiem
Es arī domāju,ka sezona ir beigusies. Piemēram, Denvera bez Jokiča,kurš vēl pie tam bija ieguvas izcilu fizisko formu, būs stipri vājāka un tas vairs nav godīgi,ka būs komandas kurām nav neviena inficētā un šīs komandas spēlēs pret komandām kuru līderi ir inficēti.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-30 22:15, pirms 4 gadiem
Iespēja nomirt no Covida cilvēkiem basketbolistu vecumā ir ap 0.2 %

  +2 [+] [-]

, 2020-06-30 22:42, pirms 4 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Jokiča -20kg 3mēnešos ir šokējoši.
Kas tur šokējoš itsevišķi profesionālam sportistam kuram ir pieejami normāli dieatalogi utt?Tauku procents viņam bija liels..Nav jau tā,ka mēģināja nomest tīru muskuļu masu nezaudējot spēku.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-30 23:15, pirms 4 gadiem
Vispār stulbi,ka tagad žurnālistiem tiek dotas komandas kurām ir slimojošie,un cilvēki sāk domāt,ka inficējušies ir vēl vairāk.
Visi šie ''jaunie'' pozitīvie ir no tiem 16,kas jau tika testēti,bet tagad tik dabūta info par komandas nosaukumu.

     [+] [-]

, 2020-06-30 23:22, pirms 4 gadiem
Nu nebūs nekāda NBA un NHL turpināšana.Tūlit jau būs 50 pakas pa dienu saslimuši USA un vispār Amerikas kontinentā baigā žopa viss ir. Spēlētāji bez līgumiem rudenī varēs braukt uz Eiropu paspēlēt dažus mēnešus jau mierīgi

     [+] [-]

, 2020-06-30 23:36, pirms 4 gadiem
comon88 rakstīja: Nu nebūs nekāda NBA un NHL turpināšana.Tūlit jau būs 50 pakas pa dienu saslimuši USA un vispār Amerikas kontinentā baigā žopa viss ir. Spēlētāji bez līgumiem rudenī varēs braukt uz Eiropu paspēlēt dažus mēnešus jau mierīgi
Ja nebūs sezonas,tad līgas līgums tiks sarauts gabalos,un neviens nespēles

     [+] [-]

, 2020-07-01 08:20, pirms 4 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Es arī domāju,ka sezona ir beigusies. Piemēram, Denvera bez Jokiča,kurš vēl pie tam bija ieguvas izcilu fizisko formu, būs stipri vājāka un tas vairs nav godīgi,ka būs komandas kurām nav neviena inficētā un šīs komandas spēlēs pret komandām kuru līderi ir inficēti.
1.Neesmu redzējis info par to, ka Jokičs un lielākā daļa citu inficēto nespēlēs!
2.Tad jau negodīgi ir spēlēt arī tad, ja kādai komandai (piemēram - Warrioriem) līderi ir traumēti. Turklāt ar smagām traumām izkrīt uz sezonu, ar kovidu - uz dažām nedēļām!

     [+] [-]

, 2020-07-01 08:25, pirms 4 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: 1.Neesmu redzējis info par to, ka Jokičs un lielākā daļa citu inficēto nespēlēs!
2.Tad jau negodīgi ir spēlēt arī tad, ja kādai komandai (piemēram - Warrioriem) līderi ir traumēti. Turklāt ar smagām traumām izkrīt uz sezonu, ar kovidu - uz dažām nedēļām!
Ar traumu var kādu aplipināt? :facepalm