Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA apsver iespēju spēlēt Disneja Pasaulē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

NBA apsver iespēju spēlēt Disneja Pasaulē
Foto: AP / usatoday.com

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apsver iespēju atsākt mačus un spēlēt Disneja Pasaules izklaides kompleksā, kas atrodas Floridā, vēsta "The Athletic" žurnālists.

Pagājušas apmēram 50 dienas, kopš NBA pārtrauca sezonu. Spēļu atsākšana jebkurā Amerikas sporta sezonā šķiet tāla nākotne, jo koronavīrusa izplatīšanās ziņā ASV jau vairākas nedēļas ir pirmajā vietā pasaulē.

Pēdējo nedēļu laikā Amerikas līgas ir izplatījušas idejas par sezonu atsākšanu izolēti un stingrā uzraudzībā, piemēram, NBA apsvēra iespēju spēlēt ASV azartspēļu galvaspilsētā Lasvegasā, kur pandēmijas laikā noteikto ierobežojumu dēļ ir apstājies gandrīz viss.

"The Athletic" žurnālists tagad paziņojis, ka NBA tagad apsver plānu pabeigt sezonu slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Vispopulārākais šāda veida izklaides komplekss ir Disnejlenda, kas atrodas Kalifornijas pilsētā Anaheimā. Koronavīrusa pandēmijas apstākļos Kalifornijā noteiktie ierobežojumi ir krietni stingrāki nekā Floridā.

NBA spēļu aizvadīšana Disneja Pasaulē varētu būt komerciāli izdevīga abām pusēm, turklāt te jāatceras par ietekmīgā amerikāņu medija ESPN centieniem panākt "Disney+" projekta atklāšanu. Bet, protams, šis variants vēl jāvērtē, vadoties no veselības apsvērumu aspekta. Disneja Pasaule ir privāts īpašums ar milzīgu platību, no tās tikai puse tiek reāli izmantota. Tur atrodas arī tukšas viesnīcas un liels daudzums sporta infrastruktūras, tostarp "Visa Athletic Center", kur var būt arī basketbola laukumi. Disneja Pasaule spētu kontrolēt iekļūšanu īpašumā un atļaut piekļuvi tikai apstiprinātām un pārbaudītām personām.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com
usatoday.com

  +1 [+] [-]

, 2020-04-30 13:11, pirms 4 gadiem
Liekas ka pēc tādas dīkstāves tas basīts varētu arī būt izklaides parka cienīgs.

     [+] [-]

, 2020-04-30 14:18, pirms 4 gadiem
Aiziet, sākat uzreiz! Tagad NBA fonā noderētu.

Un kas tā par dīsktāvi- pa mēnesi tieši visi būs ļoti labi atlabuši pirms PO